To je to što me zanima!

Lindsay Lohan: Danas je prvi dan ostatka mog života...

Glumica bi uskoro trebala napustiti kliniku Betty Ford gdje je u listopadu primljena na rehabilitaciju. Planira živjeti s majkom i braćom daleko od očiju javnosti...
Vidi originalni članak

Čini se kako je Lindsay Lohan (24) novu 2011. godinu odlučila započeti  pozitivnim razmišljanjem. Ulazak u još jednu godinu popratila je statusom na popularnoj društvenoj mreži. 

- Danas  je prvi dan ostatka mog života. Budućnost ovisi o onome što napravimo u sadašnjosti, rekao je Mahatma Gandhi - napisala je Lindsay Lohan na Twitteru. 

Obožavateljima se odlučila obratiti dan nakon što je očekivala da će napustiti kliniku Betty Ford u kojoj se nalazi na odvikavanju. Na liječenje od alkohola i opojnih sredstava glumica je primljena u listopadu. Nakon što napusti kliniku, Lindsay se navodno seli na tajnu lokaciju. Prvi plan je da će od tada pa nadalje živjeti s majkom i braćom, umjesto u svojoj kuću u Hollywoodu. Kako su rekli prijatelji glumice, Lindsay želi biti daleko od očiju javnosti. Njezina obitelj sigurna je da će joj to pomoći da ostane na pravom putu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tratuljonac 02.01.2011.

    3 mjeseca. na vise se nebi kladil

Komentiraj...
Vidi sve komentare