To je to što me zanima!

Lindsay Lohan izašla je iz zatvora, na odvikavanju je

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U ponedjeljak ujutro je puštena iz kalifornijskog zatvora te je prevezena na rehabilitaciju. Šuška se kako je L. Lohan ovisna o metamfetaminima
Vidi originalni članak

Lindsay Lohan trebala je odslužiti 90 dnevnu zatvorsku kaznu zbog problema s ovisnošću i kršenja uvjetne kazne iz 2007. godine kada je uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola i droge. Međutim, glumica je zbog dobrog ponašanja i prepunih ćelija, zatvor napustila u ponedjeljak prijepodne.
- Lindsay Lohan napustila je zatvor u Los Angelesu te ide prema rehabilitacijskom centru - izjavio je glasnogovornik policije nakon što je prevezena u sveučilišni medicinski centar. Iako se šuškalo da Lindsay ide na rehabilitaciju zbog ovisnosti o drogi, točnije metamfetaminima, njezina odvjetnica Shawn Chapman Holley demantirala je te glasine.
- Nikada nisam vidjela ništa što upućuje na to da moja klijentica koristi metamfetamine. Ona nije ovisnica o drogi - izjavila je Shawn. Odvjetnica nije htjela otkriti od čega će se Lindsay liječiti na odvikavanju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • pravoglasa 02.08.2010.

    šta bi joj ja radila, bila bi sretna da ima vode i kruha i da ne kenja po sobi već u wc!!! ma trebali su joj dat oštar predmet nek sebi i nama skrati muke, šta takev uopće dolaze na ovaj svijet, mislim kak to i izgleda, majketi!

  • gucica 02.08.2010.

    Nadam se da će joj uspijeti odvikavanje, ali čini mi se da će pobječi od tamo i nastaviti po starom!

  • 02.08.2010.

    Draga, samo je umjesto Srpnja trebalo napisati Kolovoz...Ali, imaš pravo - bolje ne pisati ono u što nisi sigurna...Jednostavnije i sigurnije..ziher-je-ziher...

Komentiraj...
Vidi sve komentare