To je to što me zanima!

Lindsay nakratko napušta liječenje da bi bila s ocem

Problematična zvijezda Lindsay Lohan odlučila je napraviti pauzu od svog liječenja od droga i alkohola u rehabilitacijskoj klinici Cirque Lodge
Vidi originalni članak

Problematična Lindsay Lohan (21) nakratko će izaći iz rehabilitacijske klinike Cirque Lodge. Planirani petodnevni odmor potrošiti će za 'kvalitetno druženje' s ocem Michaelom od kojega se na nekoliko mjeseci bila udaljila kad je on završio u zatvoru zbog nasilnog ponašanja. On je izjavio da je presretan što je dobio priliku opet upoznati svoju kćer.
- Radujem se što ću slijedeći tjedan provesti s njom. U zadnje smo se vrijeme stalno čuli putem telefona. Ona je sada na jednom divnom mjestu. Nikada nije zvučala tako iskreno i fokusirano. Lindsay se odriče svega lošega u svom životu. Napravila je korak unatrag i razmotrila svoj život. Ono što mi ona priča - njena iskrenost i otvorenost - dovodi me do suza. Nema riječi kojom mogu opisati koliko sam ponosan na nju - rekao je Michael Lohan. Lindsay u toj klinici boravi više od dva mjeseca i nema nikakvu namjeru napustiti je. Nakon odmora s ocem opet će se tamo vratiti i ne zna se točno koliko još namjerava ostati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lollypop 05.10.2007.

    polako...ipak joj je 21 godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare