To je to što me zanima!

Lindsay u kliniku pozvala svog dilera, no zahtjev joj je odbijen

Glumica vjeruje da je osoblje klinike prema njoj strože nego prema drugima. Misli da su takvi prema njoj jer je slavna i od nje žele napraviti primjer drugima
Vidi originalni članak

Glumica je u klinici za odvikavanje najavila posjet dugogodišnjeg prijatelja. No zahtjev joj je odbijen jer su nadzornici shvatili da je riječ o dileru koji joj je godinama nabavljao drogu. Lindsay Lohan (26) navodno je zbog toga poludjela jer vjeruje da je osoblje klinike prema njoj strože nego prema drugima. Misli da su takvi prema njoj jer je slavna i od nje žele napraviti primjer drugima.

Lohan na rehabilitaciji mora ostati 90 dana jer je vozila pijana i lagala na sudu.

Njezin bivši diler David 'DJ' Joseph nedavno je časopisu Star ispričao da je glumica prije odlaska na liječenje na kokain i tablete potrošila do 15.000 dolara, odnosno, 88 tisuća kuna.

- Lindsay nije pazila na ono što uzima, a bilo je puno dilera okolo pa sam morao otići. Bojao sam se da će uzeti kokain nakon nekoliko tableta i umrijeti. Nisam u ovom poslu kako bih pomagao ljudima da se ubiju - priznao je diler zašto je prestao surađivati s njom.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • MarinaTot 25.05.2013.

    Neki jednostavno ne znaju cijeniti život. Poslala bi ja nju u Kongo, pa da vidi što je život kad dijete od 8 godina ima mitraljez i svaki dan mu je bitka za život...

  • twinsi2 25.05.2013.

    izbrisan komentar radi čega jer sam prepisala napisano od novinarke?????????????????????????????????????????????????????

  • Freeda 24.05.2013.

    Pa bar nije lagala,dugogodisnji prijatelj...;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare