To je to što me zanima!

Lisa Marie Presley u zadnjem intervjuu nije mogla stajati: 'Kao da se povijest ponavlja...'

Nije mogla održavati ravnotežu i, kad smo završili razgovor, okrenuo sam se svom producentu i rekao mu: 'Ovdje nešto nije u redu', rekao je Billy Bush koji je intervjuirao glazbenicu
Vidi originalni članak

Ponašala se čudno. Odgovarala je na sva pitanja, ali je djelovala nekako usporeno. Došla je u društvu dugogodišnjeg Elvisova menadžera Jerryja Schillinga i usred razgovora okrenula mu se i rekla mu: 'Sad ću te uhvatiti pod ruku', govori TV voditelj Billy Bush s američke televizije Extra, kojem je Lise Marie Presley (54) dala posljednji intervju na crvenom tepihu prije dodjele Zlatnih globusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bush je zaustavio Presley i tražio je njenu izjavu, a na snimci se vidi kako je Lisa Marie odgovarala na sva pitanja, ali su joj vjeđe bile napola spuštene. Došla je u pratnji 80-godišnjeg Schillinga jer je na dodjeli Zlatnih globusa jedan od favorita bio i film 'Elvis', biografski film o njezinu slavnom ocu Elvisu Presleyu. Samo dva dana nakon tog razgovora Lisa Marie bila je mrtva. Umrla je u svom domu od zatajenja srca u 55. godini.

- Nije mogla održavati ravnotežu i, kad smo završili razgovor, okrenuo sam se svom producentu i rekao mu: 'Ovdje nešto nije u redu'. Vrlo sam tužan zbog nje, kao da se povijest ponavlja - rekao je Bush i dodao:

DETALJI SMRTI Lisa Marie preminula je nakon drugog srčanog zastoja, obitelj zabranila ponovno oživljavanje

- Razmislite, Elvis je umro u 42. godini nakon srčanih problema, Elvisova majka Gladys umrla je od zatajenja srca u 46. godini, a neki od njezine braće i sestara također su preminuli u 40-ima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • charles_bronson 16.01.2023.

    Scijentologija joj došla života😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare