To je to što me zanima!

Lisa mrtvom P. Swayzeju još šalje ljubavne SMS-ove

Uskoro će biti godina dana otkako je preminuo, no supruga mu unatoč tome svako malo u poruci napiše da ga voli. Kaže da joj je teško što nije živ
Vidi originalni članak

Mrtav je skoro godinu dana, ali njegova supruga još se nije naviknula da ga nema. Lisa Niemi (54) i Patrick Swayze u braku su bili 34 godine, a ona mu i danas šalje SMS poruke na mobilni telefon. Otkrila je da mu u poruci napiše da ga voli, riječi koje su si konstantno govorili dok je Patrick još bio živ. Koji put zaplače kad mu pošalje SMS jer shvati da ga više nema. Patrick Swayze preminuo je 14. rujna 2009. od raka gušterače. Tijekom života naučio je pilotirati avionom, vozio je trkaće aute i krotio konje. Borio se s ovisnošću o alkoholu i kokainu, a poroka se riješio u klinici za odvikavanje. Dnevno je pušio i do 60 cigareta, a to je jedina navika koje se nije riješio čak ni kad su mu dijagnosticirali rak. Šalio se da mu je svejedno ostalo samo pet minuta života. Hospitaliziran je jer mu se stanje jako pogoršalo, no Lisa ga je dovezla kući gdje je proveo svoje zadnje dane. Smatrala je da će mu tako biti ugodnije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_46331 09.09.2010.

    Život je provela s njim nisu imali djece nego jedno drugo, a vjerojatno su se i volili jer nikada se po novinama nisu razvlačili kao većina glumačkih parova. A što se tiče poruka i ja s vremena na vrijeme nazovem broj pokojnog sina. I ako ide treća godina kako je poginuo njegov broj mi je uvijek u krvi i često mi se desi da pomislim di je sada kako mi se ne javlja jednostavno ne razmišljam o tome da ga nema. Za mene je uvijek živ i ostat će dok mene bude. Kome se ne dogodi i ne razumije.

  • maraTa 09.09.2010.

    ipak je provela više od pola života s njim, prestrašno nešto... :(

  • trešnja 09.09.2010.

    @rave...sve može umrijeti,ali duša i ljubav za nekoga nikada.To je veza koja ostaje i nakon fizičkog odlaska...pa dok se ponovo ne sretnemo....sretno \"rave\"!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare