To je to što me zanima!

Lisac poslala Konstrakti poruku: 'Eurovizija nije moje glazbeno štivo, ali bravo, usudila si se...'

Aleksandar je Konstraktino gostovanje u emisiji Nedjeljom u dva najavio na poseban način. Objavio je video u kojem sjedi u bijeloj košulji s lavorom ispred sebe i pjeva  'Koja li je tajna zdrave kose Ane Đurić?'.
Vidi originalni članak

Dobar dan, Ana Đurić Konstrakta. Gledajući tvoj nastup dobila sam poruku. Gdje god jesam, ja sam! Usudila si se progovoriti o društvenim stanjima koja dodiruju sve nas. Pametna i lijepa Ana Konstrakta - moje čestitke, poručila je glazbena diva Josipa Lisac (72) Konstrakti (43).

POGLEDAJTE VIDEO:

Lisac je poslala poruku povodom gostovanja srpske eurovizijske predstavnice u emisiji Nedjeljom u 2. Prenio ju je voditelj Aleksandar Stanković (52) na Facebook službenoj stranici.

- Koja legenda ova Josipa - napisao je Aleksandar uz video koji je u samo sat vremena sakupio više od 2 tisuće pregleda te mnoštvo pozitivnih komentara.

'Kad jedna Legenda ovako nešto izjavi svaki komentar je suvišan', 'Jako lijepo izrečeno i vrijedi za obje, osobe vrijedne divljenja i poštovanja', 'Naša glazbena diva. Obožavam njezin stil i pjesme' - pisali su pratitelji ispod objave.

SPLIĆANIN ISKRENO Huljić o Dori i Eurosongu: 'Zovu me da objašnjavam zašto smo propali. Žele me? Znaju pravila'

Aleksandar je Konstraktino gostovanje najavio na poseban način. Objavio je video u kojem sjedi u bijeloj košulji s lavorom ispred sebe i pjeva  'Koja li je tajna zdrave kose Ane Đurić?'.

- Malo zezanja. Gošća Nu2 Konstrakta - napisao je voditelj u opisu objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandar Stanković (@stankovic1682)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • VLADEK72 30.05.2022.

    Otkako je unakazila našu himnu, odurna mi je i nervira me. J..eš njenu umjetnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare