To je to što me zanima!

Lisac: Volim ići na koncerte mladih bendova poput Pavela

Prije svojih koncerata Josipa čuva glasnice pa se danima trudi što manje govoriti. Uoči izlaska na scenu pjevačica nema rituale jer bi je to, kaže, previše opterećivalo
Vidi originalni članak

Josipa Lisac (64) kaže da je koncerti mladih kolega vraćaju u vrijeme njezinih glazbenih početaka. Posjetila je nedavno Rock off festival.

- Bilo je dosta emotivno. Ta mladost me ponijela pa sam iza pozornice pjevala i plesala - kaže. Dodala je kako joj je žao što je nestala urbana scena, ali da na njoj ima puno talentiranih bendova, poput Markiza, Pavela, Libra... Prije svojih koncerata čuva glasnice pa se danima trudi što manje razgovarati. Uoči izlaska na scenu nema rituale jer bi je to, kaže, previše opterećivalo. Važno joj je samo dobro se upjevati. 

U prosincu će imati 'Koncert za Karla' u zagrebačkoj Tvornici.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Anchor 14.11.2014.

    Josipa Lisac, estradna umjetnica s kojom se ponosimo i s kojom se danasnje kolegice apsolutno ne mogu staviti u isti kontekst.; cast vrlo rijetkim izuzecima.

  • knza 14.11.2014.

    Jedina istinska, neponovljiva, prva i prava DIVA naših prostora. Ponekad pomislim da Gaga gleda njene slike i kopira ju u oblačenju.

  • mala kovrčava 14.11.2014.

    Josipa Lisac KRALJICE

Komentiraj...
Vidi sve komentare