To je to što me zanima!

Livakoviću je supruga Helena najveća podrška: 'Povučen je i ne govori puno, ali me očarao'

Helena Livaković stigla je u Tursku zajedno sa svojim suprugom i nije skrivala sreću s lica. Par je skupa od 2017. godine, a prošlog ljeta su se i oženili. Helena je svojedobno otkrila što ju je privuklo na Dominiku
Vidi originalni članak

Nogometaš Dominik Livaković (28) sletio je u četvrtak u Tursku kako bi potpisao ugovor s klubom Fenerbahčeom. S njime je došla i njegova supruga Helena (27).

Bila je nasmijana i sretna dok su izlazili iz zrakoplova te je strpljivo čekala sa strane dok je njen suprug pozirao fotografima i novinarima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dominik i Helena oženili su se u lipnju 2022. godine u katedrali Sv. Stošije u Zadru, nakon pet godina veze.

Kolege nogometaši došli na vjenčanje 

Zadarsko vjenčanje godine započelo je domjenkom u lounge baru Garden, a Livaković je na veliki dan stigao u crnom odjelu, koji je upotpunio leptir mašnom i lakiranim cipelama. 

Helena je zasjala u dugoj bijeloj vjenčanici s prorezom i bez naramenica po koju je, prema navodima Jutarnjeg lista, išla u London. Oko frizure nije komplicirala, raspustila ju je te upotpunila dugačkim velom. Nije mogla sakriti emocije i sreću, a uz nju su bili njezini najbliži.

NAPUSTIO MAKSIMIR Livi se videoporukom oprostio od Dinama i navijača: Hvala! Činiš me sretnim kad tužno je

Proslava je bila u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima, a mladence i uzvanike zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić. Par je za prvi ples odabrao Grašinu pjesmu Jel' ti reka 'ko, a snimka plesa pojavila se na Instagramu. Imali su i privatni vatromet, koji su svi izašli gledati prije rezanja torte.

Kako bi pružio podršku mladencima, na vjenčanju se pojavio i političar Božidar Kalmeta (64). Stigli su i Luka ModrićDomagoj VidaŠime VrsaljkoDanijel Subašić... 

POGLEDAJTE VIDEO: JE LI DALIĆ TREBAO POZVATI LIVAJU U REPREZENTACIJU?

'Nisam očekivala da je tako duhovit' 

Upoznali su se 2017. godine. Helena je svojedobno za Slobodnu Dalmaciju ispričala kako su se upoznali preko zajedničkih prijatelja te da je njihova ljubavna priča zapravo počela kao prijateljstvo. 

VELIKA PODRŠKA SUPRUGU VIDEO Livaković sletio u Tursku u pratnji supruge Helene: Nije mogla sakriti sreću u Istanbulu

- Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je 'na prvu' povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit - rekla je prije par godina te otkrila kako je Dominik napravio 'prvi korak'. 

Nekoliko mjeseci kasnije par je počeo živjeti zajedno blizu Dinamovog stadiona. I Helena se bavila sportom, 20 godina trenirala je umjetničko klizanje, a karijeru je završila u klubu sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice 2017. godine, navodi Jutarnji list.

Tada se posvetila studiju na zagrebačkom Tekstilno-tehnološkom fakultetu. 

'Cruz više voli Helenu' 

Par živi mrnijim načinom života. Večeri provode doma uz Netflix i vole šetati prirodom uz svog psa Cruza.

POGLEDAJTE VIDEO Veličanstven doček Livakoviću u Turskoj! Dočekali ga kao junaka

- U životu nogometaša ne postoji radno vrijeme, ljetni ili zimski praznici. Uz sve karantene, putovanja i obaveze s klubom i reprezentacijom, djevojka je ta koja se mora prilagoditi. Uz to, imamo psa koji je velika obaveza i treba mu posvetiti dosta pažnje. S obzirom na to da mene često nema, Cruz je Helenina briga, što se vidi po tome što je Cruz više voli - ispričao je nogometaš svojedobno.

Kada uhvate nešto slobodnog vremena, uglavnom otputuju u Zadar ili na neku novu destinaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • vruljica 25.08.2023.

    Novčanikom?

  • Duncan 25.08.2023.

    znamo svi sto ju je privuklo njemu, da nema love ne bi ga ni pogledala

  • liliZG2.0 25.08.2023.

    glavno da je saša matić pjevao na svadbi po želji mladenke

Komentiraj...
Vidi sve komentare