Obavijesti

Video

Komentari 24

Saša Matić priznao: 'Hrvatska može biti ponosna što ima pjevačicu poput Jelene Rozge'

Saša Matić priznao: 'Hrvatska može biti ponosna što ima pjevačicu poput Jelene Rozge'
6

U velikom intervjuu za 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU, pjevač Saša Matić otkrio je što radi s Jelenom Rozgom u Splitu, gdje najviše voli plivati te na koji miris ga podsjeća Zagreb. Video pogledajte na YT kanalu 24sata

VIDEO

Pjevač Saša Matić nedavno je objavio svoj novi album pod nazivom 'Dva života' i time obilježio svoju karijeru koja traje već 20 godina. Prepričao je početke svoje karijere.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Trenutak, kada me sreća poslužila je bio trenutak kada sam poslušao Marinu Tucaković da snimim pjesmu 'Maskara'. Ja sam bio veliki protivnik da snimim ovu pjesmu, mislio sam da nije za mene. Ona je inzistirala da ja to snimim i od te 'Maskare' je sve krenulo. Posrećilo mi se - komentirao je.

Saša je rekao da u Hrvatskoj najviše voli Dalmaciju, miris mora, maslina te da se u Dalmaciji druži i s Jelenom Rozgom. Priznaje da je Jelena prijateljica prije svega i da su se upoznali u Istanbulu na privatnoj zabavi i otada se ne razdvajaju.

Zagreb: Promocija novog albuma regionalne zvijezde Saše Matića 'Dva života'

- Kada je ona u Beogradu onda sam ja domaćin, a kad sam u Splitu ja boravim kod nje. Boraviti kod Jelene je uvijek teško jer ne volim da mi žena plaća piće. To nije moj stil. Mi muškarci uvijek moramo biti kavaliri i ženama ne smije ništa faliti. Uvijek se borim se s njom! - priznao je.

Pjevač jako voli plivati bez obzira na temperature vode. Ne voli kad je previse toplo te se prisjetio Dubaija, kada je ušao u vodu u srpnju, a temperature vode je bila 38 stupnjeva.

- Kako sam ušao, tako sam i izašao - nasmijao se.

Sasa Matic

Saša priznaje da mu je jako žao da nije upoznao Aki Akimovskog te da je samo jednom prilikom bio na koncertu Olivera Dragojevića.

- Nedostaju mi svi prijatelji, nedostaje mi Marinko Rokvić, Šaban Šaulić - dodao je.

Sasa Matic

Tijekom karijere je snimio i mnogo dueta. Neki od njih su s Janom, JK, Cecom, Severinom, Lukasom i Kitićem, Prijom i mnogim drugim.

- Sa svima sam imao dobru energiju i pozitivne misli. Uvijek sam govorio da pjesme pronađu pjevača, a ista stvar je i sa duetima - komentirao je Saša.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM

VIDEO

Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU gledajte na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno