To je to što me zanima!

Liz Hurley proslavila rođendan u mini bikiniju na Maldivima...

Britanska glumica oduševljava fanove s novim fotografijama na društvenim mrežama jer često pozira u kupaćim kostimima, a sada se pohvalila i kako provodi svoj poseban dan
Vidi originalni članak

Elizabeth Hurley uskočila je u minijaturni bikini pa se pohvalila da slavi 58 rođendan. Na društvenim je mrežama podijelila fotku s plaže na Maldivima i oduševila pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan mi rođendan - kratko je napisala na Instagramu glumica koja je pozirala skakući na plaži, a s ponosom je pokazala isklesano tijelo.

- Sretan rođendan, kraljice; Molim te, udaj se za mene; Kakvo tijelo; Najljepša si - pisali su joj ispod.

POZIRALA ISPRED OGLEDALA Liz Hurley je pokazala isklesano tijelo u šestom desetljeću: Kao vino si! Što si starija, to si bolja

Liz, koja je najpoznatija po ulozi u filmu 'Austin Powers' ranije je rekla da svoj mladenački izgled održava tako što redovito hidratizira kožu, a i pazi na ono što unosi u tijelo.

- Jedina stvar koju obožavam je hidratantna krema, i to mnogo nje. Lice hidratiziram oko šest puta dnevno, a vrat oko 10 puta na dan. Lagano ju utapkajte po licu i odmah ćete zablistati - pojasnila je svojedobno.

provokativno izdanje Liz Hurley pozirala u oskudnom bikiniju, prozvali ju boginjom

Ona je s godinama odlučila živjeti mnogo jednostavnije i preselila se na britansko selo, daleko od Hollywooda i strke koja tamo vlada.

Jednom je prilikom izjavila da joj je to dalo vremena i priliku da se usredotoči na svoju dobrobit, počevši iznutra prema van.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Tko pjeva zlo ne misli 13.06.2023.

    Žena za poželjiti i uroniti....

  • xOOx 12.06.2023.

    cekamo jednu iz tisnog

  • xOOx 12.06.2023.

    i tata bi sine

Komentiraj...
Vidi sve komentare