To je to što me zanima!

Liz Hurley: 'Zbog ove izolacije ne mogu pronaći novu ljubav...'

Glumica je trenutno u izolaciji sa sinom Damianom, majkom Angelom, tetom i još petero ljudi. Strahuje kako se nitko od njih ne bi zarazio virusom, koji je i njoj spriječio neke od planova koje je imala
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Liz u izolaciji: Ne pere kosu, a zna baratati i motornom pilom

Atraktivna glumica Elizabeth Hurley (54) trenutačno je u kućnoj karanteni u mjestu Herefordshire s obitelji. Za strane medije rekla je kako je korona virus sprječava u pronalasku ljubavi s novim muškarcem, što joj je trenutna želja. 

- Voljela bih se ludo zaljubiti u nekoga, što se sigurno neće dogoditi dok sam zatvorena s krvnim srodnicima. Možda kada ovo sve završi. Tada ću upaliti prednja svjetla i potruditi se  - rekla je Liz. 

Prethodno je bila u braku s poduzetnikom Arunom Nayarom (55) od 2007. do 2011., a potom je bila u vezi s glumcem Hugom Grantom (59) i australskim igračem kriketa Shaneom Warneom (50).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hurley je usporedila svoj život s rodbinom s televizijskom serijom 'The Waltons' iz sedamdesetih, koja je pratila život obitelji u ruralnoj Virginiji za vrijeme Velike ekonomske krize i Drugog svjetskog rata. 

- Devet nas je. Ovdje imam cijelu svoju obitelj, uključujući mamu, tetku i prijatelja koji imaju respiratorne probleme. Paranoična sam da ih neću moći držati na sigurnom. Ne puštam nikoga u kuću. Odlazim u lokalne prodavaonice hrane i nosim zaštitnu masku i rukavice. Prestravljena sam - ispričala je Elizabeth. 

Za vrijeme karantene postavila je i neka pravila. Svatko ima, tvrdi, određeni posao, a ona je zadužena za kupovinu, pranje rublja u kuhanje. Tvrdi kako ne dopušta da se gleda televizija do 18 sati, kako se ne bi 'pretvorili u kauč'.

- Da ne postoji činjenica kako se svi plašimo za gubitak voljenih, zapravo bi bili prilično sretni svi zajedno - zaključila je. 

Glumica je istaknula da je jako sretna što ima obiteljsku kuću u manje naseljenom mjestu dok traje izolacija, a priznala je i kako ovih dana ne mari za izgled.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Liz u izolaciji: Ne pere kosu, a zna baratati i motornom pilom

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Blue Star 14.04.2020.

    Prednja svjetla su ti zaštitni znak oduvijek 😍

  • kažemja 14.04.2020.

    Liz, blago onom tko ti ga metne.

  • dal 14.04.2020.

    Slušaj, Liz....do subote imam nešto posla, pa se javi tamo negdi ponedjeljak, utorak. Opali mi ''pratnju'' ovdi na Portalu, pa ćemo vidit šta se da učinit. Da ne bi mislila da mi je potreba, ali, empatičan sam čovik, a i papa je reka da treba pomoć...Dakle, prije druge sedmice ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare