To je to što me zanima!

Ponašaju se poput tinejdžera: Liz ponovno voli igrača kriketa

Manekenka je nekoliko dana provela je u LA s dečkom, igračem kriketa Shaneom Warneom. Opet su skupa nakon što je nedavno saznala da je slao poruke drugoj
Vidi originalni članak

- Elizabeth i Shane su se ponašali poput zaljubljenih tinejdžera. Liz je škakljala njegovu bradu, a on se igrao njezinom kosom i nije mogao skinuti pogled s nje - otkrio je očevidac iz hotela u Santa Monici nakon što je vidio Elizabeth Hurley i njezinog dečka Shanea Warnea tijekom zajedničkog odmora u Los Angelesu.

Par je viđen u javnosti dok su se ljubili u hotelu i u automobilu, a nakon odlaska iz LA-a na svojim profilima na Twitteru napisali su da su se odlično zabavili. Njihova veza prvi put je izašla na vidjelo početkom prosinca. Liz je nakon toga na Twitteru opovrgnula priče da supruga Aruna Nayaru vara s Shaneom jer je njezin brak odavno gotov. 

- Shane navodno ne skriva želju da želi oženiti Liz. Ne sumnjamo da je neće tako brzo zaprositi. Imao je mnogo žena, ali nijedna nije djelovala na njega poput nje - izjavio je njegov bliski prijatelj.

Neko vrijeme ljutila se na Shanea jer je, osim njoj, poruke slao i Adele Angeleri (44), udanoj ženi i majci dvoje djece.

- Bio sam neozbiljan, ali želim drugu šansu - napisao je Shane tada na Twitteru, a Elizabeth mu je sve odmah oprostila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 24.01.2011.

    Bitno da ce njezin bracni status pomoci da se spase sjevernomorski planktoni!

  • dream evil 24.01.2011.

    ma isti ste ko puške , kurve i kurviši!!! koje gluposti pišete joooj... BOLJE DA NAPRAVITE NAGRADNU IGRU SVAKI TJEDAN U KOJEM DOBIJETE DJELITE RADNA MJESTA U RAZNIM TVRTKAMA NEMORAJU JU BITI FINI POSLIĆI ALI GLAVNO DA ČOVJEK RADI??? NEGO TROŠITE GLUPOSTI NA KAMERE, FOTIĆE BONOVE I KOJE KAKVE GLUPOSTI,....

Komentiraj...
Vidi sve komentare