To je to što me zanima!

Lizzo ne koristi dezodoranse: 'Sada puno bolje mirišem...'

Rasprava o slavnim osobama i njihovoj higijeni proizašla je iz razgovora koji su glumački par Mila Kunis i Ashton Kutcher vodili prošlog mjeseca u podcastu Daxa Sheparda u kojem su izjavili kako svoju djecu kupaju samo kad su 'vidno prljava'
Vidi originalni članak

Pjevačica Lizzo (33) je među posljednjim slavnim osobama koja je otkrila svoje higijenske navike. Pjevačica priznaje kako ne koristi dezodorans nakon što je glumac Matthew McConaughey (51) nedavno rekao da ga nije koristio 35 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rasprava o slavnim osobama i njihovoj higijeni proizašla je iz razgovora koji su glumački par Mila Kunis (38) i Ashton Kutcher (43) vodili prošlog mjeseca u podcastu Daxa Sheparda.

JOŠ JEDAN U NIZU Matthew McConaughey već 30 godina ne koristi dezodorans, ali zube pere pet puta dnevno

Lizzo je na Instagramu objavila priču o Matthewu i njegovim komentarima o dezodoransu i dodala svoj komentar: 'U redu...Slažem se s njim. Prestala sam koristiti dezodorans i bolje mirišem.'

Matthew je uvučen u higijenski debakl nakon što su ponovno u javnost izašli njegovi komentari o dezodoransu za časopis Playboy.

U to vrijeme, glumac je otkrio da je njegova averzija prema spreju za tijelo nastala dok je snimao 'Nije zlato sve što sja' 2008. godine.

- Nikakva kolonjska vodica, nikakav dezodorans. Sve žene u mom životu, uključujući moju majku, rekle su mi kako moj prirodni miris miriše prvo, na muškarca, drugo, na mene - izjavio je.

McConaughey ponosno izbjegava dezodorans ikakve vrste, ali inzistira da se brine o sebi i svojoj higijeni. Tako je izjavio da se tušira nekoliko puta dnevno, a zube pere i do pet puta u jednom danu.

Dodao je da ne želi 'mirisati na nekoga ili nešto drugo'.

- Sjećam se kad je rekao da ne koristi dezodorans pa sam to htjela provjeriti. Ne smrdi. Miriše kao žitarice, veoma slatko - izjavila je glumica Yvette Nicole Brown (50).

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD?!': 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • skija 20.08.2021.

    A odakle ste sad tu iskopali 🧐🧐

  • 20.08.2021.

    Zapad dok nisu "otkrili"Aziju nisu ni imali bolje higijenske navike.Sem toga čistoća je samo pola zdravlja.

  • 20.08.2021.

    Ima masti, safta posvuda 🥴

Komentiraj...
Vidi sve komentare