Show

Komentari 38

Matthew McConaughey već 30 godina ne koristi dezodorans, ali zube pere pet puta dnevno

Matthew McConaughey već 30 godina ne koristi dezodorans, ali zube pere pet puta dnevno

Oskarovac se pridružio listi slavnih osoba koje su otkrile detalje svoje higijene. Mnogi od njih ne koriste i protive se dezodoransima, a neki izbjegavaju i tuširanje

Bračni par Mila Kunis (38) i Ashton Kutcher (43) nedavno su pokrenuli raspravu o higijenskim navikama, nakon što su na podcastu izjavili kako svoju djecu kupaju samo kad su 'vidno prljava'.

Glumac Matthew McConaughey (51) ne protivi se tuširanju kao Kunis i Kutcher, ali su ponovno otkrivene tvrdnje da uopće ne koristi dezodorans. O tome je za časopis Playboy javno govorio 2008. godine.

United States Grand Prix - Race - Circuit of the Americas

- Nikakva kolonjska vodica, nikakav dezodorans. Sve žene u mom životu, uključujući moju majku, rekle su mi kako moj prirodni miris miriše prvo, na muškarca, drugo, na mene - izjavio je.

Dodao je da ne želi 'mirisati na nekoga ili nešto drugo'.

- Sjećam se kad je rekao da ne koristi dezodorans pa sam to htjela provjeriti. Ne smrdi. Miriše kao žitarice, veoma slatko - izjavila je glumica Yvette Nicole Brown (50).

HISTORY Presents HISTORYTalks - New York

McConaughey ponosno izbjegava dezodorans ikakve vrste, ali inzistira da se brine o sebi i svojoj higijeni. Tako je izjavio da se tušira nekoliko puta dnevno, a zube pere i do pet puta u jednom danu.

Među drugim hollywoodskim zvijezdama koje ne koriste dezodorans našla se i glumica Cameron Diaz (48).

- Antiperspiranti su loši za tijelo. Ljudi smrde jer koriste antiperspirant, koji zadržava sav smrad - rekla je Diaz jednom prilikom.

The Other Woman Los Angeles Premiere - By Lionel Hahn

Dezodorans izbjegavaju i Julia Roberts (53), Bradley Cooper (46) i Kourtney Kardashian (42). Cooper tvrdi da se tijelo 'samostalno čisti', Roberts to radi iz ekoloških razloga, a Kourtney je prestala koristi dezodoranse nakon što je čula da to može biti štetno tijekom dojenja.

Prošlog tjedna svoje je fanove šokirao i glumac Jake Gyllenhaal (40), koji je za Vanity Fair izjavio da se kupa sve manje i manje.

- Mislim da postoji cijeli svijet ne-kupanja i mislim da to pomaže koži, jer se sami prirodno čistimo.

Pixsell

Ipak, nisu sve Hollywoodske zvijezde tako lako prihvatile ovaj novi trend i mnogi, uključujući reperice Cardi B (28) i Dwaynea Johnsona (49), izrazili su zbunjenost takvim ponašanjem.