To je to što me zanima!

Lizzo su otkazali koncert, gubi stotine tisuća pratitelja, a ona je sve optužbe demantirala...

Dodala je da 'lažne optužbe' dolaze od bivših zaposlenika koji su već javno priznali da im je rečeno da je njihovo ponašanje na turneji neprimjereno i neprofesionalno
Vidi originalni članak

Nakon što su ju prošli tjedan tri plesačice optužile za maltretiranje, vrijeđanje i seksualno uznemiravanje, američka pjevačica Lizzo (35) otkazala je nadolazeći koncert. Trebala je nastupiti 2. i 3. rujna na festivalu 'Made in America' u Philadelphiji, no koncert je otkazan zbog 'teških i nepredvidivih okolnosti', piše NBC News

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lizzo je nakon teških optužbi počela naglo gubiti obožavatelje, pa ju je tako u svega nekoliko dana na Instagramu otpratilo više os 170 tisuća korisnika. 

Pjevačica je sve optužbe demantirala na Twitteru. 

- Ovih posljednjih nekoliko dana je bilo strašno teško i iznimno razočaravajuće. Moja radna etika, moral i poštovanje su dovedeni u pitanje. Moj karakter je kritiziran. Obično odlučujem ne odgovarati na lažne optužbe, ali koliko god one nevjerojatno zvučale, previše su nečuvene da se ne bi njima bavilo - započela je podužu objavu. 

Dodala je da 'lažne optužbe' dolaze od bivših zaposlenika koji su već javno priznali da im je rečeno da je njihovo ponašanje na turneji neprimjereno i neprofesionalno. 

Podsjetimo, plesačice su u optužbi navele da ih je Lizzo tjerala na seksualne činove s bananama, vrijeđala ih i maltretirala, a jedna je šokirala navodom da ju je glazbenica, koja je karijeru izgradila na promociji samoljublja i prihvaćanja, nazvala debelom. 

'MISLIM DA SAM ZGODNA' Lizzo je poznata po borbi protiv nametnutih standarda ljepote, ne srami se skinuti na pozornici

- Nisam ovdje da bi me se gledalo kao žrtvu, ali isto tako znam da nisam negativka kakvom su me ljudi i mediji prikazivali zadnjih dana. Vrlo sam otvorena u pogledu svoje seksualnosti i izražavanja, ali ne mogu prihvatiti ili dopustiti ljudima da iskoriste tu otvorenost kako bi od mene napravili nešto što nisam. Ništa ne shvaća ozbiljnije od poštovanja koje zaslužujemo kao žene u ovom svijetu - zaključila je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • AnezkaR 13.08.2023.

    Ima jednu dobru pjesmu, za ostalo ne znam, ali nije mi jasno kako može ovakva kakva je trenutno uopće imati energije za pjevanje

  • sunčana20 09.08.2023.

    tko je ova dotična

  • Nickkobalt_X 09.08.2023.

    krivo se hrani

Komentiraj...
Vidi sve komentare