To je to što me zanima!

Ljetna vrućina prilika je za nove seksi fotke: Poznate Hrvatice uživaju u raskošnim odmorima

Ljeto je u punom mahu. Prve sunčane zrake dobro su se uhvatile, sada je vrijeme za još tamniju boju. Uski badići, šareni bikiniji, dobro društvo, mnogi znaju kako treba uživati
Vidi originalni članak

Ljetne temperature dosežu vrtoglave brojke, a najbolji lijek protiv nesnosnih vrućina odlazak je na more. Mnoge slavne Hrvatice posegnule su za time, a dojmove i fotografije s odmora često objavljuju na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lidija Bačić osim što se 'prži' na suncu, potrudila se i pokazati nekoliko plesnih pokreta. U maslinastom badiću zaplesala je usred pješačke staze, dok su je znatiželjni prolaznici samo gledali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Influenserica i nekada perspektivna glumica Sonja Kovač smjestila se u jednom hotelu u Makarskoj. Obukla je šareni uski badić i ugodno se sjela pored bazena. 

Osobna trenerica i fitnes savjetnica Martina Boss 'usidrila' se na nepoznatoj morskoj uvali. Dok opušteno sjedi i promatra valove, sunce ugodno grije njeno preplanulo tijelo.

Poput mnogih svjetskih zvijezda, Dubrovnik je posjetila i Splićanka Gianna Apostolski.

VRUĆINA IM ODGOVARA Seksi Hrvatice: Instagram 'gori' od vrućih fotki u mini badićima

Nakon kratke avanture u Maroku, ponovno se vratila u Split, a sada opušteno odmara u jednoj maloj uvali.

Jedno od traženijih lica na našoj modnoj sceni je ono magistrice ekonomije Paule Puškaš. U tirkiznoj kombinaciji uživa u blagodatima grčkog otoka Mykonos.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • adlla 09.08.2021.

    Koga briga za te mucenice,,.

  • prokurator 08.08.2021.

    članak blagotvoran za probavu.

  • hvala bogu što sam ateist 08.08.2021.

    izgleda da meni nešto sa sluhom nije u redu - ja niti sam čuo niti poznajem ijednu od tih "poznatih Hrvatica" na Raskošnim odmorima - prva sjedi na nekakvoj raskošnoj kamenčugi, druga se naslikava u raskošno zelenom kompletiću, treća je izabrala kao pozadinu šugavo qurcoliko palmino deblo bez ijednog lista četvrta se naslonila na raskošnu ogradu a peta sjedi na raskošnom rubu bazenčića - raskošno oko tih "poznatih Hrvatica" da te mozak zaboli   

Komentiraj...
Vidi sve komentare