Show

Komentari 32

Ljetna vrućina prilika je za nove seksi fotke: Poznate Hrvatice uživaju u raskošnim odmorima

Ljetna vrućina prilika je za nove seksi fotke: Poznate Hrvatice uživaju u raskošnim odmorima

Ljeto je u punom mahu. Prve sunčane zrake dobro su se uhvatile, sada je vrijeme za još tamniju boju. Uski badići, šareni bikiniji, dobro društvo, mnogi znaju kako treba uživati

Ljetne temperature dosežu vrtoglave brojke, a najbolji lijek protiv nesnosnih vrućina odlazak je na more. Mnoge slavne Hrvatice posegnule su za time, a dojmove i fotografije s odmora često objavljuju na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lidija Bačić osim što se 'prži' na suncu, potrudila se i pokazati nekoliko plesnih pokreta. U maslinastom badiću zaplesala je usred pješačke staze, dok su je znatiželjni prolaznici samo gledali.

Influenserica i nekada perspektivna glumica Sonja Kovač smjestila se u jednom hotelu u Makarskoj. Obukla je šareni uski badić i ugodno se sjela pored bazena. 

Osobna trenerica i fitnes savjetnica Martina Boss 'usidrila' se na nepoznatoj morskoj uvali. Dok opušteno sjedi i promatra valove, sunce ugodno grije njeno preplanulo tijelo.

Poput mnogih svjetskih zvijezda, Dubrovnik je posjetila i Splićanka Gianna Apostolski.

Nakon kratke avanture u Maroku, ponovno se vratila u Split, a sada opušteno odmara u jednoj maloj uvali.

Jedno od traženijih lica na našoj modnoj sceni je ono magistrice ekonomije Paule Puškaš. U tirkiznoj kombinaciji uživa u blagodatima grčkog otoka Mykonos.

Najčitaniji članci