To je to što me zanima!

Ljetni posao Madonnine kćeri: Skupljala sam znojno rublje

Njezina majka toliko je bogata da Lourdes vjerojatno nikad ne bi trebala raditi, no kći kraljice popa radila je u garderobi te pomagala plesačima promjeniti kostim
Vidi originalni članak

Iako je za pretpostaviti da će Lourdes (16) na majčinoj turneji imati poseban tretman, stvari su ipak pomalo drugačije. Lourdes je tijekom ljeta radila za popularnu pjevačicu, a Madonna svoju kćer nije tretirala nimalo drugačije od ostalih zaposlenika. Njezino radno mjesto bila je garderoba. 

- Ovo ljeto bila sam jako zaposlena. Odlučila sam s vama podijeliti radosti skupljanja znojnog rublja - napisala je Lourdes na svom blogu. 

- Svi moji prijatelji su nešto radili tijekom ljeta pa sam se i ja odlučila zaposliti. Tijekom turneje MDNA stekla sam veliko iskustvo i dobro se zabavila - otkrila je Lourdes te dodala da je bila pod stresom i pritiskom iako joj je šefica bila majka. 

- Zadatak nam je bio oblačiti plesače kad su morali brzo promijeniti kostim. Trideset sekundi za presvlačenje potpuno znojnog plesača bilo je potpuno ludo, ali ja sam uživala u svakoj minuti - tvrdi kćer kraljice popa. 

Osim toga, uživala je u posjetu Amsterdamu, Kopenhagenu i Turskoj. Ostvarila je mnogo poznanstava, kako s plesačima tako i s ostalim članovima ekipe. Lourdes je u svom postu na blogu svima željela dati do znanja da želi sama zaraditi za sebe iako je njezina majka bogata. Toliko želi biti neovisna o majci da si planira sama platiti i fakultet. 

- Lourdes ne može dočekati da napusti obiteljski dom i počne studirati - tvrdi izvor. 

I Madonnin sin Rocco (12) već je radno aktivan. S majkom je nastupao na pozornici ovog ljeta. Madonna ima i dvoje posvojene djece, Mercy James (6) i Davida (7). 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Klinkica 19.10.2012.

    Tu se ionako radilo o poslicu, bas je ona za to vrijeme koje je radila naucila odgovornosti, bitan je odgoj odmalena. Zna da ima novaca i da se u zivotu nece morati ni zasto brinuti, trebalo ju je odmalena uciti odgovornosti i davati joj poslove, a ne sada.

  • kaiyla 18.10.2012.

    pa hajde neka,tko god da jesi,tko god da ti je roditelj,lijepo je steći volju i iskustvo o nekim vrijednostima..

  • irinn 18.10.2012.

    mala je pljunuta Madonna

Komentiraj...
Vidi sve komentare