To je to što me zanima!

Ljiljana Saucha se vraća na male ekrane, a u mirovini se bavi i anđelima: 'Čujem ih svaki dan'

Danas čujem anđele i svakodnevno ih molim za zaštitu i mislim da je najveće bogatstvo kada napokon spoznamo da su ta nevidljiva bića tu pokraj nas, rekla je televizijska voditeljica
Vidi originalni članak

Ljiljana Saucha već je dvije godine u mirovini, a legendarnu televizijsku voditeljicu gledatelji ispred malih ekrana sada ju imaju ponovno priliku gledati na HRT1 u emisiji 'Zlatna liga'.

'ZLATNA LIGA' Legendarni voditelji vratili su se na male ekrane: Pogledajte kako su izgledali u mladosti...

Nakon što su je 2020. godine maknuli iz ‘Vijesti iz kulture‘ Ljiljana je otišla u penziju u kojoj se više posvetila vođenju anđeoskih radionica za što prije, zbog poslovnih obaveza, nije imala onoliko vremena koliko je željela.

- Tragajući za smislom postojanja put me doveo na Radionice s anđelima pokojne spisateljice, prevoditeljice i pjesnikinje Zdenke Andrijić. Prvi susret dogodio se u rujnu 2006. godine, a svih ovih godina druženja s anđelima, tim predivnim duhovnim bićima, neobične su se zgode događale u mom životu. Danas čujem anđele i svakodnevno ih molim za zaštitu i mislim da je najveće bogatstvo kada napokon spoznamo da su ta nevidljiva bića tu pokraj nas i čekaju da nam pomognu. Od toga da nam čuvaju parkirno mjesto pa do svega drugoga što nam zatreba. Samo ih treba zamoliti i odmah zahvaliti. Dobila sam imena za nekoliko mojih anđela i moju anđelicu Sonderfinu, kojoj se svakoga dana obraćam za pomoć i zaštitu - otkriva Ljiljana za Jutarnji list, dodajući kako joj anđeli nisu odmah pokazali znak svoje prisutnosti.

- No, nakon nekoliko mjeseci vidjela sam među cvijećem na balkonu-ptičje pero. Čudila sam se ovom bijelom peru. Neobično je, i gotovo nemoguće bilo da ptica na tom mjestu na balkonu izgubi pero. Ono jednostavno nije trebalo biti tu, a bilo je. Nakon toga sam saznala da upravo anđeli u našem fizičkom svijetu tako pokazuju svoju prisutnost - prisjeća se tv voditeljica.

'ZLATNA LIGA' Krenula emisija u kojoj nitko ne smije biti mlađi od 65 godina: 'Važno je zadržati znatiželju'

Liljana je otkrila i da se bavi novim holističkim iscjeljivanjem - rekonektivnim iscjeljivanjem.

- To je proces koji kreće s namjerom da se nekoga iscjeljuje, a samim tim pokreću se frekvencije i proces počinje. Tim se iscjeljivanjem postiže balans na duhovnoj, mentalnoj, emocionalnoj i fizičkoj razini. Rekonektivno iscjeljivanje je i staro i novo. Staro jer je poznato odavno, a novo za nas na Zemlji, jer se s duhovnim napretkom čovječanstva sada prvi puta pojavljuje - kaže Ljiljana, koja je osim na Anđeoskim radionicama uživala i radeći na svom ‘gruntu‘ u Zagorju, gdje je kosila travu, obrezivala voćke, sadila cvijeće...

- Postala sam prava maherica s fleksericom - rekla je.

Priznala je i kako ju je poziv da se vrati na HRT i pridruži ekipi 'Zlatne lige' ugodno iznenadio.

- Počašćena sam što su me se Velimir Đuretić i Darija Marjanović sjetili i uvrstili u emisiju koju je skupa s njima osmislila Marija Nemčić. Kada su mi kazali tko će činiti voditeljski tim emisije, bila sam sretna što sam pozvana, jer sve su to dragi ljudi, veliki televizijski profesionalci - kaže Ljiljana koja će emisiju voditi u paru s Božom Sušecom.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MarjanaKrstavac 11.10.2022.

    Znate one iznenada žmarce po glavi,za to kažu da su Andeli ili Andro pored tebe ,ili 11:11,22:22 kad ponekad pogledaš na sat da ti Andeli šalju poruku ili znak da su tu ,da misli i vjerujem da Andeli postoje,vjerujem jer koliko sam puta mogla recimo poginuti a u tom trenutku prode za dlaku da se spasim .

  • 🐬DAVOR🌊 06.10.2022.

    Nekad su one koji kažu da pričaju sa anđelima obukli u bijelu košulju bez rukava i dugo dugo liječili... Danas ih vračaju iz penzije na tv.

  • Ive mala 06.10.2022.

    Ja na dvorištu nalazim crno pero, e sad mislila sam da je to od vrane, tko mene posjećuje majko mila.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare