To je to što me zanima!

Ljubav i dalje cvjeta: Glazbenik je manekenku 'pogurao' u spot

Osim toga, nerijetko im se predbacuje da su sve inscenirali kako bi zadobili medijsku pažnju. No golupčićima zli jezici ne smetaju jer, kako tvrde, njihova je ljubav iskrena
Vidi originalni članak

'Kako radite one stvari?', 'Pa njezina stražnjica je veća od tebe', samo su neki od komentara ispod zajedničkih fotografija plus size manekenke iz Obale Bjelokosti, Eudoxie Yao, i njezina dečka, gvinejskog glazbenika Granda P.

On ima rijedak genetski poremećaj progeriju koji je utjecao na njegovu visinu, a ona ima bujne atribute pa su, kako kažu, odmah na početku bili spremni na brojne šale o veličini.

Manekenka se nedavno pohvalila novim angažmanom - ona i pjevač Crisba snimili su duet, a spot je na YouTubeu u kratkom roku skupio skoro pola milijuna pregleda. 

Nakon što je video izašao, nije dugo trebalo da dušobrižnici na internetu krenu komentirati kako ona nikad ne bi snimila pjesmu da joj dečko nije glazbenik koji ju je 'pogurao'.

ŠALE IM NE SMETAJU Pratitelji zezaju manekenku i dečka: 'Kako radite one stvari?'

Osim toga, nerijetko im se predbacuje da su sve inscenirali kako bi zadobili medijsku pažnju.

No golupčićima zli jezici ne smetaju jer, kako tvrde, njihova je ljubav iskrena. Grand P kaže kako je Eudoxie 'njegova velika beba'.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Grgasaurus 24.01.2021.

    Išao sam malo čuti kaj to pjeva Grand P. Pa to je užas

  • franjoclio 24.01.2021.

    glvu unutra i oblie sve do oblaka:::::)))))

  • 23.01.2021.

    Ajde ostavite prazan prostor drugi put...

Komentiraj...
Vidi sve komentare