Show

Komentari 41

Pratitelji zezaju manekenku i dečka: 'Kako radite one stvari?'

Pratitelji zezaju manekenku i dečka: 'Kako radite one stvari?'

Fotografirali su se u 'skockanom' izdanju. Ona je odjenula crnu haljinu, dok je on nosio odijelo te su se držali za ruke. Objava je oduševila pratitelje, a neki su se i šalili

Plus size manekenka iz Obale Bjelokosti, Eudoxie Yao, i njezin dečko, gvinejski glazbenik Grand P, postali su globalni hit nakon što je njihova neobična ljubavna priča završila u brojnim svjetskim medijima.

On ima rijedak genetski poremećaj progeriju, koji je utjecao na njegovu visinu, a Yao se diči svojim oblinama pa su, kako kažu, na šale o veličini bili spremni u samom startu.

Ipak, to im ne smeta jer, kako tvrde, njihova je ljubav iskrena i jača od zlih jezika. Sada su ponovno pozirali zajedno.

Fotografirali su se u 'skockanom' izdanju. Ona je odjenula crnu haljinu, dok je on nosio odijelo te su se držali za ruke. Objava je oduševila pratitelje, a neki su se i šalili.

- Ček, kako vas dvoje radite one stvari? - jedan je od komentara na društvenoj mreži. 

Ovom se paru nerijetko predbacuje da su sve inscenirali kako bi zadobili medijsku pažnju, no glazbenik kaže kako je riječ tek o hejterima te da je Eudoxie 'njegova velika beba'.

Manekenki je njezin osebujan izgled priuštio iznimnu popularnost u Africi, a uz to što je plus size model, često se pojavljuje u tamošnjim emisijama.

POSLUŠAJTE HIT PJESMU NAJPOZNATIJE REGIONALNE YOUTUBERICE:

Najčitaniji članci