To je to što me zanima!

'Ljubav je na selu': Što karte predviđaju za novu sezonu?

Jedan farmer neće znati što napraviti budući da će se na njegovoj farmi svađati kandidatkinje i to će ga užasno uznemiravati, stoji u 'prognozi'
Vidi originalni članak

Gledatelje i ove sezone očekuje mnoštvo interesantnih kandidata, a među njima i jedna kandidatkinja koje se bavi okultizmom. Stoga smo je zamolili da 'baci karte' i kaže što predviđa farmerima u ovoj sezoni te vidi li nove ljubavi na pomolu, piše RTL

- Ovaj serijal Ljubav je na selu za mnoge kandidate bit će prekretnica u životu. Bit će simpatija, ljubavi, tuge, razočarenja, ljubomore, podmetanja, ogovaranja, manipulacije, svađa. Mislim da će biti napeto i zanimljivo te da će gledatelji uživati, a usuđujem se reći da će i porasti i gledanost te mislim da će ovo biti jedna od najgledanijih sezona - kazala je kandidatkinja. No, bit će i suza.  

- Jednoj kandidatkinji bit će iznimno teško s konkurencijom i usuđujem se reći da će doći i do verbalnog konflikta. Bit će i novih pisama i novih kandidatkinja -  otkrila je.

A kako stvari stoje s rađanjem novih ljubavi?   

- Ove godine dogodit će se više ljubavi. Za brak je prerano govoriti. Mogu reći da su to fine energije, lijepe i iskrene duše i simpatije će se dogoditi na prvi pogled. Jedna će ljubav ovisiti o odluci jedne kandidatkinje jer bi putovanje i posao mogli biti prepreka. Druga će ljubav biti u tajnosti, uživat će u anonimnosti i preispitivati svoju ljubav te mogu reći da imaju dosta šanse za opstanak veze ukoliko ne dozvole miješanje obitelji. Treća ljubav dogodit će se na prvi klik, neopisiva privlačnost, ali i povrede iz prošlosti možda rezultiraju samo velikim lijepim prijateljstvom - kazala je.

Farmeri će imati i problema sa svojim kandidatkinjama, ako je suditi po tarot kartama. 

- Jedan farmer neće znati što napraviti budući da će se na njegovoj farmi svađati kandidatkinje i to će ga užasno uznemiravati, ali istovremeno će mu se iznenada dogoditi ljubav izvan farme. A osim ljubavi mnoge će povezati prijateljstvo. Bit će tu i trajna prijateljstva, pokrenut će se poslovi i međusobno će si pomagati. Kandidati će dugo nakon emisije održavati kontakte i družiti se. Bit će to prekretnica za mnoge u pozitivnom smislu - , otkrila j te dodala da će neke djevojke moriti briga da se ne udebljaju budući da će ih farmeri odlično ugostiti pa će stolovi uvijek biti puni.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Boombash 28.07.2017.

    Kakve karte kad je sve namjesteno i iscenirano??

  • zippysnake 28.07.2017.

    super emisija! obozavam!! kad ce biti "ljubav je u gradu" da se ja prijavim , ne moramo samo seljake zenit, kaj bum ja gradski decko??

  • Babyloader 28.07.2017.

    s obzirom da se i Neve udala uz ovu emisiju svi očajnici imaju nadu u bolju budućnost...a očajnika ima na pretek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare