To je to što me zanima!

Ljubav je pobijedila: Hamilton i Scherzinger ponovno zajedno

'ISPLANIRALI SU TAJNE SUSRETE' Vozač Formule 1 nakon prekida u listopadu s bivšom pjevačicom Pussycat Dollsa odlučio je njihovoj vezi dati još jednu šansu
Vidi originalni članak

Nakon završetka sezone Formule 1 Lewis Hamilton (26) odlučio je obnoviti vezu s bivšom pjevačicom Pussycatt Dollsa, piše britanski The Sun. Vozač Formule 1 odlučio je vezi s Nicole Scherzinger (33) dati još jednu šansu. Par je isplanirao nekoliko tajnih susreta tijekom sljedećih nekoliko tjedana kako bi ponovno pronašli 'magičnu formulu'.

- Teško je održati vezu tijekom sezone Formule 1. Lewis je jako zaposlen i svaki tjedan je u drugoj zemlji. Kad se ne mogu vidjeti čuju se putem Skypea, ali to nije zamjena za pravu stvar. Bez ometanja u vezi s obvezama u Formuli 1, Lewis planira provesti dosta vremena s Nicole. Jedva čeka - otkrio je izvor.

Dok je on trenutačno bez obveza, Nicole je zauzeta ulogom sutkinje u američkom showu 'X Factor'. Par je u listopadu prekinuo četverogodišnju vezu jer je pjevačica željela obitelj i djecu, a Lewis još nije spreman na taj korak.

Nedavno su viđeni na parkiralištu u Los Angelesu. Pjevačica ga je tom prilikom nježno grlila dok je on cijelo vrijeme držao ruke u džepovima. Susret je izgledao poprilično hladan što je pjevačici teško 'palo' pa se umalo rasplakala. No Hamilton je uskoro dokazao da stvari nisu uvijek onakvima kakve se naizgled čine.

- Još uvijek gajimo jake osjećaje jedno prema drugome i još uvijek je jako volim. Tko zna, možda ćemo u budućnosti biti zajedno? Posljednjih dana bilo je jako pozitivno. Vratio sam se iz Los Angelesa, osjećam se sjajno i stvari idu nabolje - rekao je nedavno Hamilton.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ministar.. 02.12.2011.

    Mislim da nema veče muke za djevojku kad mora bit u vezi sa škrtcem.

  • targus 02.12.2011.

    sve što je podgrijano, ..ne valja:))

  • kontrazla 02.12.2011.

    Nek im je sa srećom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare