To je to što me zanima!

Ljubav se po peti put vraća na selo, pogledajte sve kandidate

U nedjelju, 20. srpnja, od 21.00 sat, omiljena voditeljica Marijana Batinić krenut će na put po Hrvatskoj te će gledateljima predstaviti nove kandidate ove sapunice
Vidi originalni članak

Nakon četiri sezone, tri braka, dvoje djece, zaruka i prosječnih 800.000 gledatelja, Marijana Batinić je ponovno navukla svoje gumene čizmice i spremna je pokoriti se zakonima sela. Na njezinoj 'ljubavnoj' karti ovog puta će se naći mjesta od najistočnije točke Hrvatske u Habjanovcima do najjužnije točke na Braču.  Domaćini i domaćice osebujnih karaktera ugostit će Marijanu u svojim kućama i otkriti joj intimne tajne svoje nesretne samoće ne bi li netko u njima prepoznao srodnu dušu ili se barem dobro zabavio.

I ove godine, gledat ćemo farmere i farmerice u potrazi za ljubavlju, a u prvoj epizodi, predstavit će se 10-ero kandidata, nakon kojih će gledatelji i gledateljice moći slati pisma onima koji im se sviđaju, ne bi li ih upoznali te na kraju možda i pronašli svoju srodnu dušu.

Iako nije željela otkriti svojeg favorita, Marijana Batinić je oduševljena ovogodišnjim farmerima i farmericama.

- Ova sezona će biti još bolja od prošle i jedva čekam da krene! Kandidati su uistinu osebujni i bit će ih zabavno pratiti u njihovoj potrazi za srodnom dušom - otkrila je šarmantna voditeljica.

A ako i vama u životu nedostaje ljubavi ili barem avanture, te vam se svidi netko od 10 kandidata, skupite hrabrosti i napišite pismo putem e-mail adrese ljubavjenaselu@rtl.hr ili poštom na adresu, Ljubav je na selu, P.P. 25, 10040 Zagreb.

KANDIDATI:

1. Danijel TotIzjava: "Kad sam zaljubljen, nisam svoj!"

Godine: 28, Mjesto: Gračac 

2. Dragana VojnovićIzjava: "Lako će me osvojiti netko duhovit!" 

Godine: 20, Mjesto: Mazin kraj Gračaca

3. Ivica Stapić - Izjava: " Život je ljepši u dvoje!"

Godine: 52, Mjesto:  Habjanovci, Osječko Baranjska

4. Matija Ričko - Izjava: "Do sada nisam imao sreće u ljubavi!"

Godine: 24, Mjesto: Strmec Samoborski

5. Marko Šatović - Izjava: "Za sreću su potrebni dobro vino, pjesma i žene!"

Godine: 33, Mjesto: Topolovec, Sisačko Moslavačka

6. Danko Bezmalinović - Izjava: "Drage dame, ja želim nasljednika!"

Godine: 57, Mjesto: Selca, Brač

7. Marjana Tikel - Izjava: "Samo prava ljubav dolazi u obzir!"

Godine: 28, Mjesto: Karojba, Špinovci, Istra

8. Nenad Alinjak, Izjava: "Tražim ženu koja ima iste životne ciljeve kao i ja!"

Godine: 43 - Mjesto: Voloder, Sisačko Moslavačka

9. Renato Radić, Izjava: "Spreman sam na drugi brak!''

Godine: 44, Mjesto: Vrgorac

10. Ante Dogan, Izjava: " Za dobru djevojku učinio bih sve!"

Godine: 25, Mjesto: Imotski, Proložac

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Marly 20.07.2014.

    Bilo bi dobro kad bi oni istinski željeli upoznati neku srodnu dušu, ali imam osjećaj da im je to jedina prilika da budu na TV-u. Npr. ovaj od 57 godina želi nasljednika, pa zar ga nije već malo vrijeme pregazilo, ipak svima želim sreće u ljubavi, pa bilo to preko televizije ili već negdje drugdje

  • nonaluna 19.07.2014.

    gledam svaki put radi dosade al mi nije jasno da su nekad oni kad se prestavljaju vakvi kao okej a onda kad im dovedu žene ili muske sasvim drugaciji , prosle je godine ona farmerica bila bezobrazna a ovaj joj je za bozic bio dosao i njeni su se sa njime rugali , tako preprosli kad je imao vinograd one žene je ostavio same u hotelu i kasnije se ona jedna zaljubila u onog sto ima ovce jer jer joj je bio ok .

  • 19.07.2014.

    pa ko ovo gleda? pogotovo sad u litnje vrime kad je bolje prošetat a ne gledat besastoće na tv. a ovaj sa brača, ajme, ko da je zaluta iz nekih prastarih filmova. mislim nije mi jasno da se itko može ovako eksponirat. znam da ima povučenih ljudi (imam jednog takvog pored sebe, da ja nisam krenula u ofenzivu osta bi stari momak garant), ali ako nisi žensku ili muškog u stanju nać "normalnim" putem kako se usudiš pred tv kamerama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare