To je to što me zanima!

Ljubavni trokut na Instagramu: Marko Pecotić prati suprugu Irenu, ali i novu curu Silviju...

Glazbenika na Instagramu prati gotovo 8000 ljudi, dok Silviju 16 i pol tisuća. Zanimljivo je to što se Peco i Irena dalje prate, unatoč njegovom preljubu. No, zato Silvia i Irena jedna drugu ne
Vidi originalni članak

Glazbenik Marko Pecotić (44) i njegova djevojka Silvia Dvornik vratili su se na Instagram. Tamo slijede jedno drugo, a Peco prati i suprugu Irenu Pecotić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glazbenika na Instagramu prati gotovo 8000 ljudi, dok Silviju 16 i pol tisuća. Zanimljivo je to što se Peco i Irena dalje prate, unatoč njegovom preljubu. No, zato Silvia i Irena ne prate jedna drugu na toj društvenoj mreži.

Ipak, Irena na Instagramu još ima fotografiju s novom djevojkom svog Pece. Objavila ju je u veljači 2020. godine, kada su obje stigle na splitsku rivu podržati glazbenika na maratonu.

Na fotografiji njih dvije nasmijano poziraju s transparentom 'Run, Peco, run' ('Trči, Peco, trči'), što je referenca na film 'Forrest Gump'.

 - Nama si već najveći pobjednik - napisala je Irena tada u opis objave.

Podsjetimo, Marko je sredinom listopada otkrio da se nakon 16 godina braka razvodi od supruge Irene. Osim toga, priznao je da je trenutačno u vezi sa bliskom suradnicom Silvijom Dvornik. Ubrzo nakon toga počelo se šuškati kako novopečeni par očekuje prinovu, no Dvornik je sve demantirala putem medija.

RAZNJEŽENI PECO Marko Pecotić je još ljetos tepao svojoj djevojci Silviji Dvornik...

- Nisam trudna. Molila bih za malo privatnosti u ovim trenucima. Shvaćam medije, ali shvatite i vi nas -  rekla je Silvia koja osim što pjeva u Markovom bendu kao prateći vokal, modna je savjetnica u jednom splitskom trgovačkom centru. Peco je pak nekadašnji član klape Iskon, današnji član Četiri tenora te paralelno gradi solo karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • bang8 06.11.2022.

    Jedva docekala da ga se rijesi.

  • savršena 05.11.2022.

    Koje gluposti,pa sto mu dajte toliku pažnju, takvim likovima ne triba davati toliko prostora jer nije bitan niti je primjer kao ni one dvi jer sve je to isto, oni se nama ceru a mi komentiramo nesto sto mi nebi a oni bi i to je to

  • ady995 05.11.2022.

    ma ovo ce na kraju ispasta da su se guzili i jos se guze svo troje skupa

Komentiraj...
Vidi sve komentare