To je to što me zanima!

Ljubavni trokuti: Zbog treće osobe prekidali veze i brakove

Iako se neke ljubavi čine vječnima, katkad se 'sudbina' uplete pa se u cijelu priču uključujući treća osoba zbog koje pukne veza ili brak. Ni zvijezde nisu imenu na ljubavne 'trokute'
Vidi originalni članak

Pjevačica Ksenija Erker i glazbenik Hrvoje Hegedušić razveli su se nakon 39 godina braka. Hegedušić je od svoje dotadašnje životne partnerice odselio zbog nove ljubavi. Riječ je o 30 godina mlađoj profesorici glazbene teorije Ljerki Šemeš.

Ksenija Erker i Vojo Šiljak

- Kad čitam o drugima koji se rastaju, svi kažu da nije razlog treća osoba. Koliko znam, nitko ne napusti dom dok nema treće osobe - izjavila je Ksenija netom nakon razvoda. Bivši supružnici danas su u prijateljskim odnosima. 

Zaljubljivi Boris Novković (49) nedavno je okončao treći brak. Pjevač, poznat po čestom izgovaranju sudbonosnog 'da', sada je vjerojatno solo.

Prvo se vjenčao s glumicom Bojanom Gregorić -Vejzović. Njegova bračna sreća s novinarkom Lucijom Matić pukla je zbog slikarice Ive Višošević. Vezu je prekinuo 2015., a iduće godine oženio je Ines Katić (31). Sreća je trajala godinu dana.

Zbog Zrinke Cvitešić, frontmen Cubisma se nakon 11 godina braka razveo od supruge Tine Rupčić. Hrvoju Rupčiću je početkom 2009. njegova životna suputnica čak i oprostila nevjeru, no glazbenik je 'poludio' za deset godina mlađom.

Ljubav je trajala pet i pol godina. Danas je Zrinka u vezi s nogometašem Nikom Kranjčarom, a Hrvoje s plesačicom Ivanom Rašperger.

Ni u kraljevskoj obitelji nije sve bajkovito. Princeza DianaCharles, princ od Walesa, razveli su se nakon 15 godina zbog Camille Parker Bowles. Princ nije mogao preboljeti svoju mladenačku ljubav pa je odlučio imati aferu.

- Bilo nas je troje u braku, bilo malo skučeno - izjavila je Diana nakon razvoda i razbjesnila kraljevsku obitelj. Charles i Camilla u braku su od 2005.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • bree77 30.09.2017.

    Pa ovaj hegedusic je i prvi zenu ostavio radi Ksenije Erker,sad i Ksenija prozivljava istu dramu sa starim....ponavlja se shema....

  • Cippiripi 30.09.2017.

    I oni su samo ljudi sa svojim slabostima...

  • Mthesecond 30.09.2017.

    A gdje su tu Lokas i Wcetinski? Trebalo je naći mjesta i za njih :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare