Obavijesti

Show

Komentari 35

Ljubavni trokuti: Zbog treće osobe prekidali veze i brakove

Ljubavni trokuti: Zbog treće osobe prekidali veze i brakove
6

Iako se neke ljubavi čine vječnima, katkad se 'sudbina' uplete pa se u cijelu priču uključujući treća osoba zbog koje pukne veza ili brak. Ni zvijezde nisu imenu na ljubavne 'trokute'

VIDEO

Pjevačica Ksenija Erker i glazbenik Hrvoje Hegedušić razveli su se nakon 39 godina braka. Hegedušić je od svoje dotadašnje životne partnerice odselio zbog nove ljubavi. Riječ je o 30 godina mlađoj profesorici glazbene teorije Ljerki Šemeš.

Ksenija Erker i Vojo Šiljak

- Kad čitam o drugima koji se rastaju, svi kažu da nije razlog treća osoba. Koliko znam, nitko ne napusti dom dok nema treće osobe - izjavila je Ksenija netom nakon razvoda. Bivši supružnici danas su u prijateljskim odnosima. 

Zaljubljivi Boris Novković (49) nedavno je okončao treći brak. Pjevač, poznat po čestom izgovaranju sudbonosnog 'da', sada je vjerojatno solo.

Žarko Bašić/Pixsell

Prvo se vjenčao s glumicom Bojanom Gregorić -Vejzović. Njegova bračna sreća s novinarkom Lucijom Matić pukla je zbog slikarice Ive Višošević. Vezu je prekinuo 2015., a iduće godine oženio je Ines Katić (31). Sreća je trajala godinu dana.

Zbog Zrinke Cvitešić, frontmen Cubisma se nakon 11 godina braka razveo od supruge Tine Rupčić. Hrvoju Rupčiću je početkom 2009. njegova životna suputnica čak i oprostila nevjeru, no glazbenik je 'poludio' za deset godina mlađom.

Goran Jakuš/PIXSELL

Ljubav je trajala pet i pol godina. Danas je Zrinka u vezi s nogometašem Nikom Kranjčarom, a Hrvoje s plesačicom Ivanom Rašperger.

Ni u kraljevskoj obitelji nije sve bajkovito. Princeza DianaCharles, princ od Walesa, razveli su se nakon 15 godina zbog Camille Parker Bowles. Princ nije mogao preboljeti svoju mladenačku ljubav pa je odlučio imati aferu.

youtube

- Bilo nas je troje u braku, bilo malo skučeno - izjavila je Diana nakon razvoda i razbjesnila kraljevsku obitelj. Charles i Camilla u braku su od 2005.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao