To je to što me zanima!

Ljubi 'žderačicu' muškaraca, a na ramenu je istetovirao GaGu

Čini se da je Christian prvi 'krenuo dalje'. Kako prenosi Cosmopolitan, Carino je u vezi s Robin Baum, glasnogovornicom glumca Johnnyja Deppa
Vidi originalni članak

Prije nekoliko mjeseci lovac na talente Christian Carino (50) i pjevačica Lady GaGa (33) prekinuli su zaruke, a svi su sumnjali da je njezina nevjera glavni krivac za to. Pjevačicu su povezivali s kolegom sa seta, glumcem Bradleyjem Cooperom (44), za kojeg se ispostavilo da ljubi glumicu Jennifer Garner (47). 

Ipak, čini se da je Christian prvi 'krenuo dalje'. Kako prenosi Cosmopolitan, Carino je u vezi s Robin Baum, glasnogovornicom glumca Johnnyja Deppa (56). 

'SVIĐA MU SE BADIĆ' Osveta? Bivši dečko Lady GaGe lajkao fotografiju Irine Shayk

Kad su Lady GaGa i Carino započeli vezu, on je tetovirao njezin portret na rame. Nije poznato je li ju uklonio nakon prekida zaruka.

Inače, prije osam godina pričalo se da se Johnny Depp 'spetljao' s Robin te su osvanuli na naslovnici francuskog lista 'Voici'.

- S kim se to igra? Zna da je Robin žderačica muškaraca - pisalo je uz njihovu fotografiju. Međutim, slavni glumac nikad nije potvrdio vezu s Robin, iako ih je fotoreporter 'uhvatio' kako se ljube. 

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 25.08.2019.

    voli imati više zenski

  • ŠtangaŽelezni 25.08.2019.

    Sad si na drugoj ruci istetoviraj Maju Šuput i aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare