To je to što me zanima!

Ljubica i Branka love ribu, ali i pobjeđuju u potezanju užeta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uvijek su za sudjelovanje u igrama na lokalnim zabavama pa su tako i pobjednice u igri potezanja užeta, a često i putuju zajedno. Vole i planinarenje i lov na lignje
Vidi originalni članak

Dvije šogorice, Ljubica Mihaljević (34) i Branka Mihaljević (28), prijavile su se u show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' zbog zabave, ali i nadmetanja.

Uvijek su za sudjelovanje u igrama na lokalnim zabavama pa su tako i pobjednice u igri potezanja užeta, a često i putuju zajedno. Vole planinarenje i 'lov na lignje na sviću', uvijek u društvu drugih žena. Branka je kupila opremu za ribolov, naučila voziti čamac, zapamtila koje gorivo treba kupiti i kako se miješa ulje za gorivo, ali i zabacivati mreže. Uvijek im je zabavno u ribolovu, a ako i upadnu u neku nevolju dok su na brodu, nema te ideje koja ih neće izvući žive.

Iako obje vole zabavu i smijeh, šogorice su potpuno različitih karaktera. Dok je Branka glasnija, Ljubica je šutljiva. No Ljubica priznaje da se može 'isključit' u svakom trenutku, kada god njoj odgovara, ako ne želi da je se tiču neke stvari iz okoline, što Branku može izbaciti iz takta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žive u velikoj obitelji s preko petnaest članova i iz šale se uspoređuju s obitelji Adams iz popularnog američkog serijala. Dijele jednu kuću u kojoj je svaka obitelj u svojem stanu. Svakodnevno kuhaju za cijelu obitelj, a namirnice uzgajaju u svojem vrtu.

Branka i Ljubica zadovoljne su svojim nastupom u showu, iako priznaju da im je lakše kuhati za svoju obitelj nego za žiri.

- Dobro ispečemo meso ili ribu, ali njima to nije dovoljno dobro pa nam daju lošije ocjene. Žao mi je što sam mislila da ih trebam impresionirati modernijim verzijama naših jela, pa sam se bila bacila u potragu za receptima i kuharicama. Kad ono, njima odgovaraju jela po domaćim receptima, što jednostavnija - objasnila je Ljubica svoje viđenje nastupa u showu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 03.02.2016.

    Lignje ili mreže? Sport ili su profesionalke? Prije bih rekao da love šnicle nego lignje...

  • rea0770 03.02.2016.

    Super mi je sto se šogorice tako ljepo slažu puno sreće

  • špeDi 03.02.2016.

    palačinke

Komentiraj...
Vidi sve komentare