Obavijesti

Show

Komentari 5

Ljubica i Branka love ribu, ali i pobjeđuju u potezanju užeta

Ljubica i Branka love ribu, ali i pobjeđuju u potezanju užeta
2

Uvijek su za sudjelovanje u igrama na lokalnim zabavama pa su tako i pobjednice u igri potezanja užeta, a često i putuju zajedno. Vole i planinarenje i lov na lignje

VIDEO

Dvije šogorice, Ljubica Mihaljević (34) i Branka Mihaljević (28), prijavile su se u show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' zbog zabave, ali i nadmetanja.

Uvijek su za sudjelovanje u igrama na lokalnim zabavama pa su tako i pobjednice u igri potezanja užeta, a često i putuju zajedno. Vole planinarenje i 'lov na lignje na sviću', uvijek u društvu drugih žena. Branka je kupila opremu za ribolov, naučila voziti čamac, zapamtila koje gorivo treba kupiti i kako se miješa ulje za gorivo, ali i zabacivati mreže. Uvijek im je zabavno u ribolovu, a ako i upadnu u neku nevolju dok su na brodu, nema te ideje koja ih neće izvući žive.

Iako obje vole zabavu i smijeh, šogorice su potpuno različitih karaktera. Dok je Branka glasnija, Ljubica je šutljiva. No Ljubica priznaje da se može 'isključit' u svakom trenutku, kada god njoj odgovara, ako ne želi da je se tiču neke stvari iz okoline, što Branku može izbaciti iz takta.

Pokretanje videa...

RTL televizija 01:39

Žive u velikoj obitelji s preko petnaest članova i iz šale se uspoređuju s obitelji Adams iz popularnog američkog serijala. Dijele jednu kuću u kojoj je svaka obitelj u svojem stanu. Svakodnevno kuhaju za cijelu obitelj, a namirnice uzgajaju u svojem vrtu.

Branka i Ljubica zadovoljne su svojim nastupom u showu, iako priznaju da im je lakše kuhati za svoju obitelj nego za žiri.

- Dobro ispečemo meso ili ribu, ali njima to nije dovoljno dobro pa nam daju lošije ocjene. Žao mi je što sam mislila da ih trebam impresionirati modernijim verzijama naših jela, pa sam se bila bacila u potragu za receptima i kuharicama. Kad ono, njima odgovaraju jela po domaćim receptima, što jednostavnija - objasnila je Ljubica svoje viđenje nastupa u showu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka
'NIJE JOJ LAKO'

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka

Da će ponovno bodriti Hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu, otkrila je prije mjesec dana
Poslušajte nikad objavljenu Oliverovu snimku uz klavir...
'NE MOGU TI REĆI'

Poslušajte nikad objavljenu Oliverovu snimku uz klavir...

Posljednje objavljena pjesma Olivera Dragojevića nagrađena je Cesaricom za Hit ožujka, a na YouTubeu je objavljena orginalna njegova verzija