To je to što me zanima!

Tulum na cajkama: Ecija Ivušić i Pokrivač se ljubili na koncertu

Nakon što su obznanili vezu na društvenim mrežama, bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić i nogometaš Nikola Pokrivač zabavili su se na koncertu u Splitu
Vidi originalni članak

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić (32) i nogometaš Nikola Pokrivač (33) u subotu su objavili zajedničku fotografiju na društvenim mrežama te tako potvrdili da su zajedno. Ivušić nam nije htjela otkriti nikakve detalje njihove veze, no jedino nam je u kratkom razgovoru naglasila kako je iznimno sretna. 

- Ne želim zvučat dramatično il tako nešto... Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N - napisala je Ivušić uz fotografiju na kojoj se par ljubi. 

Koliko je sretna potvrđuju i videi koje je voditeljica podijelila na društvenim mrežama u noći sa subote na nedjelju. Zaljubljeni par zabavljao se na koncertu popularnog pjevača Saše Matića u splitskom klubu, a Ecija je na Instagram profil podijelila video u kojem s bivšim nogometašem izmjenjuje poljupce. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, Pokrivač je bio četiri godine u braku s Katarinom (34) u kojem je dobio kćer Niku (5). Također, bivši nogometaš 2017. godine treći je put pobijedio bolest Hodginkov limfom, karcinom limfocitnog tkiva.

- Nema nikad odustajanja jer život je kratak i vrijedi se boriti tako da nema predaje - rekao je Pokrivač.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Mthesecond 11.08.2019.

    Ove neke tetovaze,skrabotine kad vidim na nekim/mnogim muskima nigdje veze..Trebali bi biti kao neki frajeri s tim a meni su smijurija..Isaras cijelu ruku,isaras tijelo s necim skroz besmislenim jer te je eto to nesto puklo u momentu,jer si vidio da I drugi to rade..A da ih pitas sto to nesto predstavlja pola ih nebi znalo..Eto bitno je samo nesto nasarati :)) A zene kad vide te tetovaze isplaze jezik,skroz se raspomame na to :))

  • 11.08.2019.

    Pokrivač, jastuk,poplun,plahte, madraci... alati za ljubavni život.

  • alexkler 11.08.2019.

    Sretno im bilo i da potraje da su zdravi i veseli.Mene zanima cijela ta priča oko te Ecije nije mi jasno po čemu je već ona zvijezda?

Komentiraj...
Vidi sve komentare