To je to što me zanima!

Ljubomora? Vlado i Radovan potukli su se zbog Aleksandre

Iako su Vladimir i Aleksandra bili zajedno prije reality showa, u Surivoru nisu nastavili svoju vezu. Ona se spetljala s Radovanom, a to Vladi nije najbolje 'sjelo'
Vidi originalni članak

Jedan od producenata showa za srpski Kurir otkrio je kako su se Radovan Stošić i Vladimir Vuksanović na Kostariki potukli zbog Makedonke Aleksandre Nakove.

Ona i Vladimir prije su bili u vezi, ali svoju romansu nisu nastavili u showu. Ipak, kada su se u Kostariki zbližili Aleksandra i Radovan, to se Vladi uopće nije svidjelo.

- Kad su se Radovan i Aleksandra spojili, Vladmir je pobijesnio, a rivalstvo između njega i bivšeg mistera Hrvatske postalo je očigledno - otkrio je izvor iz produkcije.

Dok su Radovan i srpski maneken razgovarali stalno su frcale neke iskrice, a jedan od tih razgovora završio je i fizičkim obračunom.

- Koji ku... glumiš frajera - pitao je u jednom trenutku Radovan Vladu, a ovaj mu je ljutito uzvratio da će mu pokazati tko je i što glumi.

Tada je počelo naguravanje, primanje za vrat, a poletjele su i šake. Da sukob sasvim ne eskalira pobrinula se jedna članica produkcije koja je stala između dva muškarca. S njom je Vlado navodno kasnije postao vrlo blizak, a iz produkcije se saznaje kako su se 'dva pijetlića' pomirili prije kraja showa.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • marija-31 10.04.2012.

    cigi najbolji...

  • Fjaka_1 06.04.2012.

    Užas jedan ---- koji događaj !!!!

  • jejeje 05.04.2012.

    joj, prije tjedan dana ste pisali kako su se stanija i aleksandra potukle zbog vlade, sad pisete da su se decki potukli......

Komentiraj...
Vidi sve komentare