To je to što me zanima!

Ljubomorna Milijana: Uništit ću svaku curu koja priđe Milojku

Nema šanse nijedna. Znam ja Milojka, on je moj i ne gleda druge, ali da se to dogodi, ne bi joj bilo dobro, rekla je hrabra Milijana koja ne dopušta da se itko približi njezinom suprugu
Vidi originalni članak

Milijana (21) i Milojko Božić (74) vjenčali su se 7. rujna, a umjesto bračnog putovanja, čini se, draža im je nova sezona reality showa 'Parovi', prenosi Kurir. Par se ponovno natječe u showu koji ih je proslavio.

- Pokazat ćemo naše prirodno ponašanje. Dovoljno je da pokažemo stvarno stanje i to je već show. I prošle godine smo rekli ako se dogodi seks, neka se dogodi. Nije isključeno da ćemo ga imati ove sezone jer deset mjeseci je period u kojemu nećemo izdržati ni Milojko ni ja - rekla je Milijana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novopečeni mladenci još uvijek nisu odlučili žele li dijete.

- Beba je ogromna obveza. Pravit ćemo bebu u realityju ako to budemo htjeli, imala bih ovdje sve uvjete. Bilo bi mi opušteno i svi bi mi ugađali. Sve je moguće - kaže Milijana. 

U reality show stigle su nove natjecateljice, ali Milijana se ne brine za njih. 

- Nema šanse nijedna. Znam ja Milojka, on je moj i ne gleda druge, ali da se to dogodi, ne bi joj bilo dobro. Ne bih je baš očerupala, ali bih je uništila - hrabro kaže Milijana.

Čim su ušli u show, došlo je do trzavica između Milojka i Milijane. U programu uživo puštene su scene iz prošle sezone gdje je Milojko vidio akciju svoje novopečene supruge s bivšim političarem Aleksandrom Požgajem (35). Božić se zacrvenio tijekom gledanja scena u kojima političar rukom prelazi po Milijaninim nogama, a u jednom trenutku je i zavukao ruku na intimno mjesto. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Moto Guzzi 17.09.2019.

    Vi biste trebali uvesti da se određena tematika/članci mogu blokirati. Čisto da mi ne iskaču. Hvala.

  • sasa66 17.09.2019.

    Sve su one već uništene ili su prah ili pepeo.

  • 17.09.2019.

    Evo sve cure stoje u redu i otimaju se za Milojka ko za usran štap, stvarno si u velikoj frci, iza svakog ugla stoji jedna mlada dvadesetogodinjakinja koja samo ceka da ti preotme Milojka, moras shvatit da cura poput tebe ima koje vole muzejske primjerke, ali je to ipak rijedak sindrom, pa ne brini

Komentiraj...
Vidi sve komentare