Show

Komentari 52

Ljubomorna Milijana: Uništit ću svaku curu koja priđe Milojku

Ljubomorna Milijana: Uništit ću svaku curu koja priđe Milojku

Nema šanse nijedna. Znam ja Milojka, on je moj i ne gleda druge, ali da se to dogodi, ne bi joj bilo dobro, rekla je hrabra Milijana koja ne dopušta da se itko približi njezinom suprugu

Milijana (21) i Milojko Božić (74) vjenčali su se 7. rujna, a umjesto bračnog putovanja, čini se, draža im je nova sezona reality showa 'Parovi', prenosi Kurir. Par se ponovno natječe u showu koji ih je proslavio.

- Pokazat ćemo naše prirodno ponašanje. Dovoljno je da pokažemo stvarno stanje i to je već show. I prošle godine smo rekli ako se dogodi seks, neka se dogodi. Nije isključeno da ćemo ga imati ove sezone jer deset mjeseci je period u kojemu nećemo izdržati ni Milojko ni ja - rekla je Milijana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Novopečeni mladenci još uvijek nisu odlučili žele li dijete.

- Beba je ogromna obveza. Pravit ćemo bebu u realityju ako to budemo htjeli, imala bih ovdje sve uvjete. Bilo bi mi opušteno i svi bi mi ugađali. Sve je moguće - kaže Milijana. 

U reality show stigle su nove natjecateljice, ali Milijana se ne brine za njih. 

- Nema šanse nijedna. Znam ja Milojka, on je moj i ne gleda druge, ali da se to dogodi, ne bi joj bilo dobro. Ne bih je baš očerupala, ali bih je uništila - hrabro kaže Milijana.

Čim su ušli u show, došlo je do trzavica između Milojka i Milijane. U programu uživo puštene su scene iz prošle sezone gdje je Milojko vidio akciju svoje novopečene supruge s bivšim političarem Aleksandrom Požgajem (35). Božić se zacrvenio tijekom gledanja scena u kojima političar rukom prelazi po Milijaninim nogama, a u jednom trenutku je i zavukao ruku na intimno mjesto. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci