To je to što me zanima!

Ljupka Gojić Mikić pohvalila se fotkom iz mladih dana, a Badrić joj poručila: 'Krasotica tad i sad'

Tada mlada Ljupka gledala je svojim prodornim plavim očima u objektiv. Osim njih, isticalo se i njezino lice bez imalo šminke
Vidi originalni članak

Krasotica i tada i sada i kad ces biti baka, napisala je pjevačica Nina Badrić (50), Ljupki Gojić Mikić (40). Bivša manekenka i poduzetnica podijelila je fotografiju iz ranijih dana bez imalo šminke, a komplimenti su se samo nizali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tada mlada Ljupka gledala je svojim prodornim plavim očima u objektiv. Osim njih, isticalo se i njezino lice bez imalo šminke.

Mnogi su joj poručili da je prirodno lijepa te da joj se 'dobra duša ocrtava na licu'.

'To se zove ljepota', 'Prirodna i predivna', 'Lijepa kao slika', 'Najljepša ikad', 'Mila', pisali su joj pratitelji u komentarima.

NAŠALIO SE Ljupka pokazala kako uživa sa suprugom Mihaelom, javio joj se Lozar: 'Zagorec je nervozni?'

Inače, Ljupka je nedavno otkrila kako joj je najveći problem kod manekenstva bio taj što je prelijepa.

- Došao je trend drugačijih cura od mene i u jednom trenutku sam se našla u Parizu, gdje su sa svakog castinga javljali agenciji 'prelijepa je'. I užasno mi je to za izgovoriti uopće jer je smiješno - objasnila je Ljupka, koja je manekensku karijeru započela kao tinejdžerica i već se s 13 godina pojavila na naslovnici nizozemskog izdanja časopisa Elle. Nakon toga nosila je revije za neke od najvećih dizajnerskih kuća, poput Diora, Kenza i Alexandera McQueena, a bila je i zaštitno lice poznatih kozmetičkih bendova.

Za nogometaša Mihaela Mikića udala se 2006. godine, a zajedno ima tri kćeri, Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Dane. Nakon života u Japanu, vratili su se 2017. u Zagreb gdje vode slastičarnicu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kud koji mili moji 28.10.2022.

    Ono kad netko za sebe izgovori da je prelijep, a to mu je užasno...... Onda i ja mogu napisati, "vrh vrhova...." od izjave i ljepote......

  • dankić 28.10.2022.

    Kockoglava kvočka

  • Marko F 28.10.2022.

    Sad joj je hobi slikanje kontenjera sa smećem kod slastičarne....

Komentiraj...
Vidi sve komentare