To je to što me zanima!

Logo Dore nasmijao je fanove Eurosonga iz cijelog svijeta: 'Kao da ga je školarac napravio'

'Još vijesti s Balkana. Hrvatska je najavila Doru '22 zajedno s lijepim novim logom', napisali su organizatori Eurosonga na društvenim mrežama, a fanovima ovog natjecanja upao je u oko neobičan dizajn
Vidi originalni članak

HRT je u srijedu otvorio natječaj za Doru 2022., a pritom su otkrili i novi logo koji predstavlja natjecanje. Vijest o natječaju podijelili su organizatori Eurosonga na društvenim mrežama, a ubrzo je logo postao predmet šale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Još vijesti s Balkana. Hrvatska je najavila Doru ‘22 zajedno s lijepim novim logom - napisala su organizatori.

HRT OBJAVIO NATJEČAJ I NOVOSTI Dora 2022: Šest ljudi smije biti na bini, a pobjednička pjesma mora ostati na izvornom jeziku

- Sretno Hrvatskoj, ali logo? Lijep? Jesu li vas platili da lažete? Logo izgleda kao da ga je u Microsoft PowerPointu izradio učenik 5. razreda - piše u komentaru.

- Novo u ovom slučaju ne znači i moderno - poručio je pratitelj.

Natječaj traje do 25. studenog, a stručnog žiri odabrat će 14 originalnih pjesama te 4 rezervne pjesme za natjecanje koje će biti u veljači 2022. 

Nasljednika Albine Grčić birat će glasovima gledatelja (televoting) i glasovima žirija, a pobjednika čeka nastup na Eurosongu u Italiji 10. ili 12. svibnja iduće godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare