To je to što me zanima!

Lohan traži privatnost, nakon što je objavila da je Egor vara

Nakon što je na društvenim mrežama svima rekla da ju je zaručnik prevario, glumica sada želi privatnost. Zamolila je sve da je ostave na miru jer želi riješiti probleme s Egorom
Vidi originalni članak

Cijenila bi kada bi prekinuli sa špekulacijama o mojem privatnom životu. Nažalost, moji privatni problemi postali su javni. Htjela bi ovo riješiti sama sa svojim zaručnikom. Ima puno važnijih stvari od naše veze. Molim vas, ostavite nas da riješimo svoje probleme, zamolila je glumica putem Instagama.

Nakon što je objavila na društvenim mrežama fotografiju svog zaručnika Egora Tarabasova (23) i dizajnerice koju je nazvala 'ruskom kurvom', Lindsay Lohan (30) moli za privatnost. Bila je sigurna kako ju je on prevario s njom te je objavila i njen e-mail i kućnu adresu.

Sina ruskog milijardera ovog vikenda optužila je za pokušaj ubojstva. Par se svađao, a Lohan je vrištala kako je Egor želi zadaviti. Kada je policija upala u stan, oni su nestali.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Filomena 26.07.2016.

    što radi na društvenim mrežama ako želi privatnost,,,,,,,

  • 26.07.2016.

    kako su mi jadne te žene koje drkaju po mobitelu svog partnera. Koliko nesigurna, jadna i frustrirana moraš bit da se tako nisko spustiš, pa još u javnosti? znam neke žene ljudi s kojima poslovno surađujem koje se obavezno javljaju kad njihove muževe zove neka ženska. ko da će ih to spriječit da ih prevare? ja sam fatalista, šta ima bit, bit će. možete prevarit kad skoči po duvan do trafike. garancije nema, a ti se samo spuštaš u njegovim očima.

  • kllea 26.07.2016.

    najprije sama objavi tu "važnu" vijest, a onda se žali kak su "njezini problemi postali javni". ma daj me naj me...

Komentiraj...
Vidi sve komentare