To je to što me zanima!

Lohan u vezi s princom: Dao joj je karticu na kojoj ima milijarde

Bivša tinejdžerska zvijezda, Lindsay Lohan, prije godinu dana upoznala je Saudijskog princa Mohammada bin Salmana s kojim se brzo sprijateljila, a mediji pišu kako se u međuvremenu između njih dvoje razvila ljubav
Vidi originalni članak

Glumica Lindsay Lohan (33), poznata i kao jedna od najvećih partijanerica u svijetu Hollywooda, navodno se skrasila. Svjetski mediji pišu kako je američka glumica u vezi s princom Saudijske Arabije, Mohammadom bin Salmanom (33). 

Šuška se kako su se Lindsay i Mohammed sreli prije godinu dana na utrci Formule 1 'Grand Prix', nakon čega su razmijenili brojeve telefona i započeli dopisivanje. Iako je dopisivanje u početku bilo prijateljskog karaktera, prijatelji popularne partijanerice tvrde kako se u međuvremenu situacija 'zakuhala'. Mohammed joj je dao svoju kreditnu karticu te s privatnim avionom obilaze cijeli svijet. 

- Ludi su za njom ovdje - izjavio je bliski izvor za PageSix

Prijestolonasljednik Saudijske Arabije kontrolira dio ogromnog bogatstva kraljevske obitelji koji se procjenjuje na 9,2 milijardi kuna. Princ Mohammed samo je na jahtu potrošio 3,2 milijuna kuna, a počastio se i dvorcem u iznosu od 1,9 milijuna kuna. Osim što voli skupocjene automobile, Mohammed je i veliki ljubitelj umjetnina pa je tako za sliku Leonarda da Vincija iskeširao 2,9 milijuna kuna. 

Saudijski princ optužen je za naručivanja ubojstva novinara Jamala Khashoggija 2018. godine.

NEMA NIŠTA NA SEBI Lindsay Lohan počastila fanove golišavom fotkom za rođendan

Podsjetimo, Lohan se godinama borila s teškom ovisnošću o alkoholu i drogi, a nekoliko puta čak si je pokušala i oduzeti život. Sve je to sad očito stvar daleke prošlosti, a obožavatelji glumice zaključili su da 'nikad nije izgledala zdravije i bolje'.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • umjereni pacifist 08.08.2019.

    tek sada čitam ove smiješne cijene. od smijeha mi je piva ispala iz ruke.svašta.

  • 07.08.2019.

    Ne, s ovakvim likom ipak ne bih za sve kartice svijeta 🙄

  • 07.08.2019.

    Nekako nije moj tip.🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare