To je to što me zanima!

Longorijin "ljubavnik" je u tučnjavi izvukao deblji kraj

Jesse Metcalfe (29) ispred noćnoga kluba u Hollywoodu sreo je prijateljicu, glumicu Taryn Manning. Susret se nije svidio njezinom dečku
Vidi originalni članak

Jesse Metcalfe (29), koji u “Očajnim kućanicama” glumi ljubavnika Eve Longorije, ispred noćnoga kluba u Hollywoodu sreo je prijateljicu, glumicu Taryn Manning, i srdačno je izgrlio.
Njihova prisnost nije se svidjela Taryninu dečku. Pljusnuo je Jesseja po licu. Počeli su se naguravati i međusobno vrijeđati, a Jesseju su od suparnikova potezanja popucali gumbi na košulji i zamalo je ostao golih prsa. Iz kluba su izletjeli redari i stali između njih. Tarynin dečko preko zaštitara je šakom dohvatio Jesseja i srušio ga na pod. Jesse je ustao i pokušao uzvatiti udarac, no zaštitari su ga spriječili. Taryn i njezin dečko povukli su se, a Jesse ih je ispratio salvama psovki. Kako prenose američki mediji, Jesse se ipak nije zadovoljio psovkama i uvredama. Jesse je Tarynog dečka po imenu Mams Taylor kasnije pronašao u drugom klubu u kojem su se opet potukli. U drugoj rundi deblji je kraj izvukao Taylor. Inače, Mams navodno posjeduje mnogo nekretnina na luksuznim lokacijama u svijetu, ali želi postati reper.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bleso 11.02.2008.

    Aaaaaaaaaaa jadni Jessy! Nije normalan ovaj drugi primitivac!

  • gmolak 11.02.2008.

    Ovo mi je super; bip,bip,bip......

Komentiraj...
Vidi sve komentare