To je to što me zanima!

Lopez i zaručnik izmjenjivali su strasti: Odjenuli iste pidžame...

Jennifer i Alex u vezi su od ožujka prošle godine, a svoju ljubav vrlo rado pokazuju na društvenim mrežama. Nisu među onim parovima koji svoju vezu skrivaju od javnosti, a u medijima često govore o svojoj sreći
Vidi originalni članak

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez (50) sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografije s ovogodišnje proslave blagdana.

Naime, ovaj Božić odlučila je provesti s obitelji i dečkom, inače umirovljenim i uspješnim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (44). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Povodom Božića, sretan par čak se i modno uskladio pa su tako nosili identične crvene pidžame što je potpuno oduševilo njihove obožavatelje.

Jennifer i Alex u vezi su od ožujka prošle godine, a svoju ljubav vrlo rado pokazuju na društvenim mrežama. Nisu među onim parovima koji svoju vezu skrivaju od javnosti, a u medijima često govore o svojoj ljubavnoj sreći. Već neko vrijeme žive zajedno u New Yorku, a također se šuška da bi se par uskoro mogao i zaručiti.

To nijednome od njih ne bi bio prvi brak. Naime, pjevačica iza sebe ima već tri propala braka, dok je Rodriguez u braku bio 'samo' jednom. Iz prvog braka s Cynthijom Scurtis (45) ima dvije kćeri, a Jennifer je s njegovim kćerima iznimno bliska i igra veliku ulogu u njihovu odgoju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 27.12.2019.

    pa vole se neka svaka čast

  • anchy2004 27.12.2019.

    Točno pa je odvratan. A tu ju je tak zgrabil za ruku, valjda je plavi fljek dobila odma

  • Judita👥 27.12.2019.

    Baš su lijepi par

Komentiraj...
Vidi sve komentare