To je to što me zanima!

Lopez pokazala međunožje pa naljutila fanove: Pa ti si majka

Iako je u prvom planu 'završilo' njezino međunožje, Lopez je ovom fotografijom zapravo reklamirala štikle koje obožavatelje, sudeći po komentarima, nisu niti primijetili
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (50) na svom Instagram profilu pohvalila se novom fotografijom na kojoj pozira u bodiju. I dok neki fanovi traže tajni recept kako izgledati tako u gore navedenim godinama, drugi komentiraju kako Lopez pretjeruje s pokazivanjem svog tijela. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije primjereno da jedna žena koja je usput i majka pokazuje ovako međunožje. Je li ti možeš objaviti jednu fotografiju na kojoj normalno poziraš - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Iako je u prvom planu 'završilo' njezino međunožje, Lopez je ovom fotografijom zapravo reklamirala štikle koje obožavatelje, sudeći po komentarima, nisu niti primijetili. 

Ipak, bilo je i fanova koji su pohvalili njezin izgled te komentirali kako se nadaju da će u njezinim godinama izgledati baš poput Lopez.

Jennifer slobodno vrijeme često provodi vježbajući, što se odražava na njezinoj zavidnoj liniji i tijelu kakvo bi poželjele mnoge. Paparazzi je najčešće i 'ulove' kako izlazi iz teretane. Osim toga, glumica se pridržava zdrave prehrane.

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mibu 18.03.2020.

    I majka ima međunožje,pa što.

  • mučki_provokator 16.03.2020.

    Ženske fanove...meni ne smeta...čak štoviše...

  • Selo_malo 16.03.2020.

    Žena izgleda kao plazma ali je za nijansu ipak malo pretjerala u razgolićenosti. Ipak, ima djecu pa ............. Ali, tko smo mi da joj sudimo?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare