To je to što me zanima!

Lopez rasplakala Taylor Swift: Mala, ne obraćaj mi se, što ti je

Bila sam pristojna i draga, a ona me nije htjela ni pogledati. Ljutila se jer sam joj se uopće obratila. Žena je nemoguća i misli da je centar svijeta, kaže country zvijezda
Vidi originalni članak

Osvetit ću joj se makar mi to bilo zadnje u životu. Nikad nitko nije bio toliko bezobrazan prema meni, žalila se dobitnica Grammyja Taylor Swift (23) prijateljima nakon što je Jennifer Lopez (44) odbila pjevati s njom.

Kad je od razočarenja prestala plakati, country zvijezda stariju kolegicu odlučila je staviti na crnu listu na kojoj se već nalaze njezini bivši dečki. Osvetoljubiva Taylor navodno će razmaženoj Jennifer posvetiti jedan od svojih budućih singlova.

- Bila sam pristojna i draga, a ona me nije htjela ni pogledati. Ljutila se jer sam joj se uopće obratila. Istina je sve što su pričali o njoj. Žena je nemoguća i misli da je centar svijeta - rekla je razočarana Taylor suradnicima. 

Poslije incidenta zaklela se da više nikad neće imati posla s Lopezovom. Jennifer nije željela komentirati novi sukob na glazbenoj sceni. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • zahira45 09.09.2013.

    Pazi napuhanu balavicu !! Nije dobila igračku pa urla. Mora da joj je mama ponosna, lijepo ju je odgojila!

  • KanaanZg 08.09.2013.

    Obje su nepodnošljive!

  • KokoMoon_2 08.09.2013.

    Zaš bi htio itko sJLo pjevat, ona je dno muzike i glazbe!!!Ali DNO! Niđe veze!

Komentiraj...
Vidi sve komentare