To je to što me zanima!

Lopez u novim ulogama: Glumit će ubojicu u Netflixovom filmu

Jennifer radi 'punom parom', a osim novog angažmana u Netflixovim filmovima, gledatelji će je uskoro moći gledati i u romantičnim komedijama 'Marry Me' i 'Shotgun Wedding'
Vidi originalni članak

Latino diva Jennifer Lopez (51) nakon kratkog odmora posvetila se projektima. Variety prenosi kako će glumiti u Netflixovom akcijskom filmu 'Majka' u kojem će glumiti ubojicu koja se ne prestaje skrivati kako bi zaštitila kćer koju je napustila bježeći od opasnog muškarca. 

POGLEDAJTE VIDEO: J.Lo u kultnoj Versace haljini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim toga, Lopez priprema još jednu suradnju s Netflixom. Riječ je o adaptaciji romana 'The Cipher' Isabelle Maldonado. Glumica će utjeloviti lik agentice FBI-a koja se uplete u slučaj serijskog ubojice. 

Jennifer radi 'punom parom', a gledatelji će je uskoro moći gledati i u romantičnim komedijama 'Marry Me' i 'Shotgun Wedding'. Film 'Marry Me' u kinima bi se trebao pojaviti 14. svibnja. Partner joj je Owen Wilson (51).

A u filmu  'Shotgun Wedding' partner joj je trebao biti glumac Armie Hammer (34), no povukao se zbog skandala s kanibalizmom. U javnost su  'procurile' njegove poruke koje graniče sa seksualnim kanibalizmom, ali i silovanjem. Iako ne postoji službena potvrda da je riječ o njegovim porukama, glumčeva navodna žrtva tvrdi da je to on.

GLEDA SE U 82 MIL. KUĆANSTAVA Najgledanija serija na Netflixu: 'Bridgerton' ruši sve rekorde

Deadline piše kako je poznata i njegova zamjena. Hammera bi u filmu trebao zamijeniti glumac i bivši maneken Josh Duhamel (48), suprug pjevačice Fergie (45).

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BMW f 30🇭🇷 04.02.2021.

    E to je mašina uh...

  • 04.02.2021.

    Ti netflixovi filmovi su čisti prosjek(ovdje mislim na njihovu produkciju). Većina ih ima dobru ideju i odličnu glumačku postavu, ali sama egzekucija je katastrofalna i zbog toga su im filmovi čisti prosjek.

  • 04.02.2021.

    Katastrofa glumi ! Pjeva osrednje a mozda jedino plese dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare