To je to što me zanima!

Lorde o odnosu s Taylor Swift: Imate li nešto protiv lezbijki?

Lorde i Taylor Swift u posljednje vrijeme jako su bliske. Mlada Novozelanđanka gotovo nigdje se ne pojavljuje bez svoje slavne prijateljice što je pokrenulo tračeve
Vidi originalni članak

Mlada dobitnica Grammyja, Lorde (17), posljednjih tjedana puno vremena provodi sa slavnom prijateljicom Taylor Swift (24). Njih dvije postale su gotovo nerazdvojan par što je potaklo šuškanja da su u lezbijskoj vezi.

- Vidim vas stalno na slikama skupa. Jeste li vi sad zajedno? Ne kao lezbijke, ne govorimo o ‘Ellen (DeGeneres) zajedno’  ali bliske ste, zar ne - upitao je Lorde voditelj u intervjuu za radio KIIS FM i dobio vatreni odgovor.

- Kako to misliš da ne govorimo o ‘Ellen zajedno’, imate li nešto protiv lezbijki? - odgovorila je Lorde koju je voditeljevo pitanje naljutilo.

Na to ju je voditelj upitao je li u lezbijskoj vezi s Taylor, na što mu je ona odgovorila da ni ne pokušava nastaviti s tim pitanjima, jer se neće 'pretrgati'  da objasni svoj odnos s pjevačicom. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nata callahan 11.03.2014.

    taylor ocito treba novu najfrendicu, ako je istina da je selena opet sa justinom (a zna se da taylor ne podnosi justina)

  • tota_1 11.03.2014.

    al neko lupa minuse..ahahahh...ljudi samo istinu govore

  • MDNA_1 10.03.2014.

    Super je Lorde! Mrak

Komentiraj...
Vidi sve komentare