To je to što me zanima!

Lorena i njezina pjesma 'Tower of Babylon' dobile drugu priliku

Hrvatska je dosad sudjelovala čak 19 puta na spomenutom natjecanju, a najbolji rezultat postigla je 1996. s pjesmom 'Spray' u izvedbi Novih fosila, osvojivši drugo mjesto
Vidi originalni članak

Članovi Udruge obožavatelja eurovizijskog festivala Hrvatske – Eurofest Hrvatska ocijenili su sve pjesme s ovogodišnje Dore u Opatiji i došli do samo jednog zaključka. Za njih je prava pobjednica Lorena Bućan (16) s pjesmom 'Tower of Babylon'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na to, talentirana Lorena sa svojom će pjesmom predstavljati Hrvatsku na natjecanju OGAE Second Chance Contest 2019., u organizaciji talijanskog OGAE kluba i tako dobiti drugu priliku. 

Naime, članovi Eurofesta Hrvatske svaku su pjesmu izvedenu s ovogodišnje Dore ocjenjivali bodovima od 1 do 10 pa je tako svaka pjesma imala podjednake mogućnosti. Rezultati glasovanja podudaraju se rezultatima Dore, ali prva tri mjesta obrnutog su redoslijeda – na prvom mjestu našla se Lorena i 'Tower of Babylon', na drugome Luka Nižetić i 'Brutalero', a Roko i 'The Dream' našli su se na trećem mjestu.

OGAE Second Chance Contest ili, u prijevodu: 'Druga prilika', organiziraju eurosong fan klubovi još od 1987. godine, i to s ciljem kako bi dali drugu priliku pjesmama koje nisu uspjele izboriti svoje mjesto na Eurosongu, a po mišljenu njihovih članova to itekako zaslužuju.

Natjecanje se odvija u digitalnom obliku na internetu i društvenim mrežama, a vrijede slična pravila kao i na glasovanju za Eurosong.

MIŠLJENJA SU PODIJELJENA Gledatelji: 'Lorenina pjesma je bolja od Rokove za Euroviziju'

Hrvatska je dosad sudjelovala čak 19 puta na tom natjecanju, a najbolji rezultat postigla je 1996. s pjesmom 'Spray' u izvedbi Novih fosila, osvojivši drugo mjesto. Na tom natjecanju najuspješnija je bila Švedska koja je pobijedila 15 puta.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 18.02.2019.

    Glasala za nju vise puta. Lorena odlicna!

  • alexkler 18.02.2019.

    Sasvim bezvezno natjecanje.Huljic i Jacques su išli sa siguricama ,kao ovo je za Eurosong .Ma mozes misliti da jeste.Pošalji neku normalnu pjesmu,pa,Ema Gagro uopče nije bila loša a ni metalci,Mantra .

  • 18.02.2019.

    bolje biti drugi u gradu nego prvi u selu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare