To je to što me zanima!

Lorena iz 'Braka na prvu' otkrila je detalje o ljubavnom statusu: 'On mi je uspio ukrasti srce...'

Lorena je priznala kako se sa Stefanom često čuje i viđa, a da se njihov odnos temelji na poštovanju. Nakon showa su joj se dogodile velike promjene u životu
Vidi originalni članak

Lorena Farkač, bivša kandidatkinja treće sezone showa 'Brak na prvu', u intervjuu za RTL otkrila je u kakvom je odnosu sa Stefanom Modrićem, kandidatom s kojim su je eksperti spojili te što se sve promijenilo nakon showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U niti jednom trenu nisam bila zaljubljena u Stefana. Ekstrovert sam te se s osobama koje su mi bliske tako i ponašam. S obzirom na to da je on muško, ljudi mogu pogrešno protumačiti stvari. No da mi je bio jako drag i da mi se sviđao, to je istina - priznala je Lorena.

Dodala je i kako se sa Stefanom često čuje i viđa, ali na prijateljskoj bazi. Nakon showa su joj se dogodile velike promjene u životu.

- Na privatnom planu jako sam puno putovala, tražila sebe kao osobu i otišla na Erasmus u Francusku. Godina 2022. za mene je bila velika godina rasta. Poslovni se planovi nisu promijenili, radim i zarađujem od TikToka, cilj mi je otvoriti i svoju firmu, no ne želim još otkrivati previše stvari - rekla je.

Lorena je na Instagramu objavila fotku s novim dečkom s kojim je u vezi od studenog 2022. Kaže da joj je lijepo s njim i da je presretna.

- Riječ je o jednom dečku iz Francuske kojeg sam upoznala dok sam pet mjeseci studirala ondje. Iskreno, nisam očekivala ljubav, bila sam jako protiv veza, no ovaj mi je dečko uspio ukrasti srce. Planiramo useljenje skupa u bliskoj budućnosti s obzirom na to da on živi u Francuskoj, a ja u Hrvatskoj - otkrila je.

Lorena je priznala da je stavila filere u usnama nedugo prije snimanja 'Braka na prvu'.

- Radila sam filere, tako je. Naime, nije mi to bilo u planu, ali ukazala mi se prilika te sam odlučila staviti filere svega dva dana prije samog snimanja pa su mi usne bile jako otečene na samom snimanju. Trenutno su mi fileri splasnuli i nemam više ništa u usnama - priznala je Lorena.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • future79 19.03.2023.

    Pa ček sta nisi bila paralelno s onim krkanom Dariom dok si bila i sa stefanom?

  • Cirenac 18.03.2023.

    Blago onome čijs je.

  • direktor_11 17.03.2023.

    Nebitna osoba kojoj se daje medijski prostor. Nije ničim korisnim pridonijela društvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare