To je to što me zanima!

Lošiću ne smeta turbofolk: Da je na francuskom bilo bi ljepše

Na predstavljanju albuma “Sedam” Saša Lošić Loša postao je DJ i gostima puštao pjesme. Plavi orkestar na turneji će možda ugostiti folk pjevačicu Draganu Mirković
Vidi originalni članak

Plavi orkestar nastupom u sarajevskoj dvorani Zetra 19. travnja započinje regionalnu turneju u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Tuzli, Banja Luci i Mostaru. Na sarajevskoj promociji koncerta i albuma "Sedam" frontman benda Saša Lošić Loša našao se u ulozi DJ-a i puštao gostima pjesme s albuma.

- Konferencije za medije često budu dosadne, pa nećemo mnogo pričati. Sad ću vam pustiti album da ga poslušamo - kazao je Loša i stao za miks pult.

"Plavci" nisu otkrili tko će im gostovati na koncertu jer je to, kako su rekli, želja gostiju. Pričalo se o duetu s folk pjevačicom Draganom Mirković, koja će vjerojatno biti jedna od gošći koncerta.

- Mi smo započeli karijeru sredinom 80-ih kad je i ona krenula sa svojom. Prijatelji smo dugo godina pa je ta suradnja sasvim normalna. Kada smo na prvom albumu napravili duet s Nadom Obrić i imali pjesme kao što su "Suada" optuživali su nas u medijima i bukvalno vrijeđali, bio je to samo jedan incident na albumu, tako je i sada, samo nismo očekivali da će se neke loše reakcije pojaviti i danas - kazao je Loša.

Dodao je da ne vidi šta je toliko loše u narodnoj glazbi.

- Što je uopće taj turbo-folk ili kako ga sve ne nazivaju? Da je na francuskom, to bi mnogo drugačije i ljepše zvučalo - kazao je Loša koji očito nije čuo hit Indire Radić otpjevan na francuskom koji je nasmijao mnoge na Balkanu. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • SpužvaBobSkockani 20.03.2013.

    Ma nek pjevaju na bilo kom jeziku ali na Marsu ...

  • LebronPetrovic 18.03.2013.

    Fa fa fašista nemoj biti ti, ili ću te ja...... !

  • hurremsultanija 17.03.2013.

    ti mislis da je meni lako nedaj boze nikome ovako :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare