To je to što me zanima!

Lovac Kotiga pokazao dlakava prsa: 'Navalite koke i pijetlovi'

Ljetne vrućine nisu spriječile ni Deana Kotigu da s obožavateljima na društvenim mrežama podijeli fotografiju zbog koje je neke od njih ostavio bez teksta
Vidi originalni članak

Lovac iz kviza 'Potjera' Dean Kotiga (31) uživa u ljetnim radostima, a na društvenim mrežama podijelio je fotografiju koja je iznenadila brojne obožavatelje. Na fotografiji lovac je napućio usnice, no u središtu pozornosti njegova su dlakava prsa.

- Svjestan sam da sam i prirodno jako seksi, ali stavio sam filter da budem baš ono 'mmmmmljac'. Navalite koke i pijetlovi - napisao je Kotiga u opisu ispod fotografije i tako nasmijao brojne obožavatelje. No, čini se kako je ljubavni tepih izazvao brojna zgražavanja fanova zbog čega je Kotiga izgubio neke od pratitelja na Instagramu. 

NAPRAVILI MU TORTU Tarik odlazi iz 'Potjere', lovac Kotiga se oprašta: Falit će nam

- Meni je stvarno jako puno ljudi kroz život reklo da sam luckast, poremećen, i ja uvijek imam isti odgovor: Je*iga, gle, najnormalniji sam u svojoj familiji, ne mogu bolje od tog - našalio se Kotiga objavom na Twitteru. 

Dean se nedavno vratio iz posjeta Japanu. Posjetio je japanska kazališta, restorane, parkove, te poznate znamenitosti glavnog grada. 

'RAT' LOVACA Kotiga se sprda Morani: Ovo je lice kad dobije pitanje iz sporta

- Kažu da jeleni u parku u Nari nekad znaju biti dosta agresivni i svake se godine zabilježi sto do sto pedeset slučajeva ozljeda turista, ali ja sam neustrašiv - objasnio je Dean. Obožavateljima je objasnio i kako mu se Japan posebno dojmio te da zbog njega ima želju koju bi volio da mu se ostvariti u starosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 
Idi na 24sata

Komentari 32

  • VOLBEAT 02.07.2019.

    Bogami, ima lijepi tapit (tepih)

  • _Varešak_ 02.07.2019.

    Dokaz više od koga je postao čoivjek

  • 02.07.2019.

    ovdje bi se i morana izgubila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare