To je to što me zanima!

Lovac Krešo je pogriješio na pitanju o Modriću u 'Potjeri', znate li koji je točan odgovor?

Policajac Albin odlično je startao te je uspio obraniti višu ponudu, no u njihovom sučeljavanju lovcu Krešimiru Sučeviću Međeralu potkrala se greška na pitanju o transferu Luke Modrića iz Tottenhama u Real Madrid
Vidi originalni članak

U večerašnjoj epizodi kviza 'Potjera' je lovac Krešimir Sučević-Međeral uspio pobijediti natjecatelje Branku, Karla, Mirka i Albina, no nekoliko pitanja ipak ga je uhvatilo nespremnim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, policajac Albin odmah je u početku igrao bez greške, a kasnije je uspio obraniti višu ponudu za 135 tisuća kuna te se plasirati u završnu potjeru.

Ipak, lovac Krešo je tada 'zapeo' već na prvom pitanju, koje je glasilo - 'Koji je trener doveo Luku Modrića iz Tottenhama u Real Madrid?', a ponuđeni odgovori bili su 'Carlo Ancelotti', 'Jose Mourinho' i 'Zinedine Zidane'.  

Dok se Albin ponudio točan odgovor; Jose Mourinho, Krešo je pogrešno odgovorio, odlučivši se za Carla Ancelottija.

IMALI 17 KORAKA PREDNOSTI Natjecatelji osvojili 133 tisuće kuna u 'Potjeri': 'Zaslužili ste!'

Također, u sučeljavanju s natjecateljem Karlom, lovac nije znao koja filmska trilogija ukupno traje čak 558 minuta. Krešo je, baš kao i Karlo, smatrao da je riječ o 'Kumu', no točan odgovor bio je 'Gospodar prstenova'.

U završnu potjeru plasirali su se Branka i Albin te su igrali za 170 tisuća kuna, no Krešo ih je sustigao te su kući otišli bez nagrade.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Goranović 17.02.2022.

    A sto bi ga bolio klinac za nekog Modrica? Kao, bitno u zivotu!

  • vozi Miško 17.02.2022.

    Normalno, žena na kraju smrdala, džabe vam trud, momci.

  • 16.02.2022.

    Nebi se ni luka sjetio

Komentiraj...
Vidi sve komentare